Включете се в следващите обучения на Списание "ЗОП+" – на 30 и 31 май в София и на 5 и 7 юни в к.к. Слънчев бряг! Очакваме ви!
Актуално

Св. София ще посрещне участниците във второто национално експертно обучение на ЗОП+

Покровителката на столичния град и едноименният хотел в сърцето на София отново ще се превърнат в символ на висока експертиза и обмен на успешни практики в областта на обществените поръчки. Това ще се случи на 19 и 20 март тази година, когато ще се проведе Второто национално професионално обучение за експерти, длъжностни лица и членове на комисии за възлагане на обществени поръчки.

Събитието, което става факт благодарение на подкрепата на списание ЗОП+, ще се реализира в специално проектирани за нуждите на целевата аудитория тематично обособени практически модули. В рамките на тези модули на участниците ще бъдат предложени задълбочени анализи и готови за използване практически съвети по всички ключови аспекти от материята – управление на процесите по възлагане, изготвяне на документации и оферти, работа на оценителните комисии, сключване и изпълнение на договори за обществени поръчки, обжалване и избягване на честно допускани нарушения. Специален акцент ще бъдат новите разпоредби на ППЗОП, както и актуалната практика на Сметна палата, КЗК и ВАС, представена от водещи експерти на трите институции, призвани да бъдат стожери на правовия ред в една от най-важните области на държавния и обществения живот в страната.

Повече подробности за темите, които ще бъдат засегнати в рамките на учебните модули и дискусиите, лекторите, мястото на провеждане, условията за участие и всичко друго, свързано със събитието може да прочетете в секцията за обучения на сайта ни. Очакваме Ви!

St. Sofia

StSofiaRestaurant StSofia

Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си