Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Новини

Св. София ще посрещне участниците във второто национално експертно обучение на ЗОП+

Покровителката на столичния град и едноименният хотел в сърцето на София отново ще се превърнат в символ на висока експертиза и обмен на успешни практики в областта на обществените поръчки. Това ще се случи на 19 и 20 март тази година, когато ще се проведе Второто национално професионално обучение за експерти, длъжностни лица и членове на комисии за възлагане на обществени поръчки.

Събитието, което става факт благодарение на подкрепата на списание ЗОП+, ще се реализира в специално проектирани за нуждите на целевата аудитория тематично обособени практически модули. В рамките на тези модули на участниците ще бъдат предложени задълбочени анализи и готови за използване практически съвети по всички ключови аспекти от материята – управление на процесите по възлагане, изготвяне на документации и оферти, работа на оценителните комисии, сключване и изпълнение на договори за обществени поръчки, обжалване и избягване на честно допускани нарушения. Специален акцент ще бъдат новите разпоредби на ППЗОП, както и актуалната практика на Сметна палата, КЗК и ВАС, представена от водещи експерти на трите институции, призвани да бъдат стожери на правовия ред в една от най-важните области на държавния и обществения живот в страната.

Повече подробности за темите, които ще бъдат засегнати в рамките на учебните модули и дискусиите, лекторите, мястото на провеждане, условията за участие и всичко друго, свързано със събитието може да прочетете в секцията за обучения на сайта ни. Очакваме Ви!

St. Sofia

StSofiaRestaurant StSofia

Покажи повече

Свързани статии

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си