Включете се в следващото обучение на Списание "ЗОП+" – на 25 и 26 юли в х-л "Централ", гр. София! Очакваме ви!
АктуалноИздания

Новият сборник с нормативни актове вече е на пазара

Скъпи колеги и приятели,

За нас е удоволствие да оповестим, че експертите по обществени поръчки вече могат да използват в работата си актуалния сборник с нормативни актове в областта на обществените поръчки. Освен последната редакция на ЗОП,  очакваното с голям интерес издание на списание ЗОП+ съдържа изменените и допълнени в края на миналата година разпоредби на правилника за неговото прилагане (ППЗОП).

Както е известно на професионалната общност, с последните промени в нормите на ППЗОП бяха включени редица нови моменти, в т.ч. правилата относно новия списък на външни експерти, които възложителите са длъжни да използват при изработването на техническите спецификации и на методиката за оценка на офертите, условията за провеждане на жребия за избор на външен експерт, който следва да бъде включен като член на комисията за провеждане на процедура при поръчки за строителство над определена стойност, минималното съдържание на договорите за обществени поръчки, възможността за представяне на техническите предложения към офертата на участника под формата на електронен каталог, процедурите за извършване на контрол от АОП, методиката за определяне на цените по договори за “вътрешно” или “in-house” възлагане и други.

Напомняме Ви, че може да поръчате сборника като се обадите на телефон 0878 610 705 или направите заявка на електронната ни поща zopplus@gmail.com. Цената на изданието е 6 лв.

С пожелание за ползотворна и вдъхновяваща работа,

Екипът на списание ЗОП+

Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си