Бъдете част от експертната общност на Списание ЗОП ПЛЮС и през 2021 г., поръчайте своя годишен абонамент още днес!

Новини

Списание ЗОП+ открива летния обучителен сезон със събития в София и Слънчев бряг

Уважаеми колеги,

за да отговорим на все по-голямото доверие, което гласувате на нас Вие нашите приятели, читатели, партньори и клиенти, списание ЗОП+ поставя началото на серия от специализирани летни семинари, с които възнамеряваме да развиваме и поддържаме високата експертизата на професионалистите в областта на обществените поръчки в разгара на подготовката за мащабния нормативен преход, който ще бъде осъществен с приемането и влизането в сила на новия ЗОП. Специално проектирани за нуждите както на ръководителите на организации, така и на експертите и длъжностните лица, които подпомагат работата на възложители и участници, събитията имат за цел да съберат водещи лектори и специалисти в теорията и практиката на поръчките.

Представяме на Вашето внимание двете обучения, с които стартираме. Първото ще се състои на 4 и 5 юни в столичния хотел “Света София”. То ще постави символично начало на серията сезонни събития като отправи послание, че близостта на основните държавни институции показва не само, че участниците ще получат най-актуална информация за случващото се в системата, но и че всички ние заедно можем да оказваме реално влияние, и дори да сме част от събитията с нашите обсъждания, споделени знания и опит, отправени предложения. Като потвърждение на последното идва и приносът на списание ЗОП+, което с включването си в дебата по прилагане на режима на запазените поръчки (чл. 16г от ЗОП) вярваме също допринесе за процесите, довели до публикувания наскоро ЗИДЗОП с предложения за оптимизиране на тези разпоредби.

Второто лятно обучение е предвидено за периода от 17 до 19 юни, като този път жълтите павета отстъпват място на пясъка, бриза и морските вълни. Събитието ще се проведе в неповторимата атмосфера на хотел “Хелена Ризорт”, к.к. Слънчев бряг, където нормативни промени, казуси и дискусии по водещи теми в областта на обществените поръчки и плажна романтика ще се срещнат в неповторима комбинация, която оптимално да удовлетвори Вашите високи потребности. Информационна брошура за събитието може да видите тук.

Очакваме Ви!
Екипът на списание ЗОП+

Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си