Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Новини

Представиха оперативните програми за периода 2014-2020 г. на изложение в центъра на София

На 28 май 2015 г. в Градската градина на София (на мястото на бившия Мавзолей) се проведе изложение под надслов „Една посока, много възможности“. Събитието събра на едно място експерти от всички програми за периода 2014-2020 г., които предоставиха информация и материали за актуални процедури за кандидатстване с проектни предложения, добри практики по вече реализирани проекти, както и обща информация за програмите. В инициативата се включи и Европейският комисар по регионалната политика Корина Крецу, посетила щандовете на програмите.

 За доброто настроение на всички участници в изложението бе предвидена богата музикална програма. В рамките на събитието се състоя и официалното награждаване на победителите в конкурса „Направи селфи с европроект“. Конкурсът се проведе в периода 20-27 май 2015 г. чрез социалната мрежа Фейсбук. Победителите са Павел Петков (първо място), Гергана Курукювлиева (второ място) и Жени Недева (трето място). За нестандартна идея и подход с поощрителна награда. е отличен Константин Димов, показал един различен поглед от високо към автомагистрала „Струма“. Специални награди за активност са осигурени на Иван Бондоков, Теодор Спасов и Самуил Петканов.

Инициативата за провеждане на изложението е на Централното координационно звено в Администрацията на Министерския съвет и се провежда съвместно с Управляващите органи на програмите за периода 2014-2020 г. Повече информация за събитието може да намерите на Единния информационен портал за Структурните фондове на адрес eufunds.bg или на профила на портала в социалната мрежа Facebook https://www.facebook.com/eufunds.bg.

Izlozhenie

Източници:

Facebook

Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си