Списание "ЗОП+" ви кани на ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ: Електронно възлагане и нови моменти в законодателството по обществени поръчки (гр. София, 18-19 април, 2019 г.). На събитието за първи път ще се проведе ПРАКТИЧЕСКА СИМУЛАЦИЯ НА РАБОТА С ЦАИС ЕОП! Очакваме ви!
Актуално

Стартира горещата телефонна линия по обществени поръчки на ЗОП+

Вече е факт дългоочакваната нова услуга, която ще предоставят от експертния екип на списание ЗОП+. Горещата телефонна линия, която ще функционира под мотото „Съвет по поръчка“, се създава за да отговори на голямото търсене от страна на практикуващите експерти на навременна и компетентна помощ при прилагането на ЗОП и другите актове, уреждащи възлагането на поръчки и разходването на обществени средства като цяло. Телефонните консултации ще бъдат давани от специалисти с дългогодишен опит и призната експертиза в областта и в реално време ще разплитат сложни казуси, които са ежедневие за работещите с тази материя.

Номерът на горещия телефон е 0700 20680, а обажданията ще се таксуват на цената на един градски раговор. Линията ще работи всеки делничен ден от 13:00 до 17:00 часа. Консултациите ще бъдат предоставяни от господата Валентин Панчев и Ивайло Стоянов, добре познати експерти в сектора, с които списанние ЗОП+ активно си сътрудничи. Двамата са заемали различни експертни и ръководни длъжности в редица ведомства. За определен период са колеги в Агенцията по обществени поръчки, където г-н Стоянов е оглавявал отдел „Предварителен контрол на договаряния без обявление”, а г-н Панчев – сектора, отговорен за извършване на предварителен контрол на процедурите, финансирани с европейски средства.

Телефонната линия по обществени поръчки ще допълни съществуващата чат функция за обратна връзка и консултации по ЗОП, която функционира на сайта на списанието. От началото на настоящата година съветите по чат модула също ще бъдат обезпечавани чрез експертизата на специалистите, даващи телефонни консултации.

Повече за горещия телефон на списание ЗОП+ може да научите тук.

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си