Актуално

Списание ЗОП+ откри обучителния сезон със събитие в столицата, залата едва побра желаещите да присъстват

При очаквано висок интерес премина първото обучение за годината, организирано от списание ЗОП+. Семинарът се проведе на 17 и 18 март в хотел “Централ”, София и бе посветен на новия Закон за обществените поръчки, с който се транспонират изискванията на последния пакет от европейски директиви, както и на подзаконовите актове по неговото прилагане.

Големият брой присъстващи от цяла България бяха нетърпеливи да получат отговори по най-дискутираните въпроси в областта на поръчките. Успелите да се запишат за участие не скриха удовлетворението си, че имат възможност да повишат експертизата си в открит диалог с популярни лектори. И то не толкова заради длъжностите, които заемат, били те депутат, директор на ресорна дирекция в КЗК, главен секретар на професионално сдружение и пр. А най-вече, защото в тяхно лице те видяха впечатляваща комбинация на широк спектър от познания и практически опит по проблематиката, с прям и достъпен стил на комуникация и способност за намиране на гъвкави и интелигентни решения и на най-заплетените казуси.

Г-н Ивайло Стоянов бе един от лекторите на обучението
Г-н Ивайло Стоянов бе един от лекторите на обучението

Напомняме, че само след броени дни ще се състои още по-мащабно събитие, чийто фокус също ще е законодателната реформа в сектора – Седмият национален дискусионен форум в областта на обществените поръчки, домакин на който ще бъде град Правец. Събитието ще открие г-н Румен Гунински – кмет на община Правец. Повече за форума тук.

Очакваме Ви!

Освен нови знания, участниците в семинара получиха и много подаръци
Освен нови знания, участниците в семинара получиха и много подаръци
Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си