Включете се в следващото обучение на Списание "ЗОП+" – на 25 и 26 юли в х-л "Централ", гр. София! Очакваме ви!
Актуално

Списание ЗОП+ откри обучителния сезон със събитие в столицата, залата едва побра желаещите да присъстват

При очаквано висок интерес премина първото обучение за годината, организирано от списание ЗОП+. Семинарът се проведе на 17 и 18 март в хотел “Централ”, София и бе посветен на новия Закон за обществените поръчки, с който се транспонират изискванията на последния пакет от европейски директиви, както и на подзаконовите актове по неговото прилагане.

Големият брой присъстващи от цяла България бяха нетърпеливи да получат отговори по най-дискутираните въпроси в областта на поръчките. Успелите да се запишат за участие не скриха удовлетворението си, че имат възможност да повишат експертизата си в открит диалог с популярни лектори. И то не толкова заради длъжностите, които заемат, били те депутат, директор на ресорна дирекция в КЗК, главен секретар на професионално сдружение и пр. А най-вече, защото в тяхно лице те видяха впечатляваща комбинация на широк спектър от познания и практически опит по проблематиката, с прям и достъпен стил на комуникация и способност за намиране на гъвкави и интелигентни решения и на най-заплетените казуси.

Г-н Ивайло Стоянов бе един от лекторите на обучението
Г-н Ивайло Стоянов бе един от лекторите на обучението

Напомняме, че само след броени дни ще се състои още по-мащабно събитие, чийто фокус също ще е законодателната реформа в сектора – Седмият национален дискусионен форум в областта на обществените поръчки, домакин на който ще бъде град Правец. Събитието ще открие г-н Румен Гунински – кмет на община Правец. Повече за форума тук.

Очакваме Ви!

Освен нови знания, участниците в семинара получиха и много подаръци
Освен нови знания, участниците в семинара получиха и много подаръци
Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си