Включете се в следващото обучение на Списание "ЗОП+" – на 25 и 26 юли в х-л "Централ", гр. София! Очакваме ви!
АктуалноИздания

Готов е сборникът с новите ЗОП и ППЗОП

Екипът на ЗОП+ уведомява всички свои партньори, колеги и приятели, че излезе от печат дългоочакваното издание с новия Закон за обществените поръчки и Правилника за неговото прилагане. Така експертите от общността на списанието вече могат да се сдобият с толкова необходимия за работата им сборник с актуални нормативни актове в областта на обществените поръчки.

Актовете са израз на мащабна законодателна реформа в сектора на национално и европейско ниво, при която освен че повечето познати положения претърпяха значими модификации, в правилата, уреждащи тази част от обществените отношения, се добавиха съществени нови моменти.  С ревизираното законодателство се определят нови стойностни прагове и режими на възлагане, дефинират се по нов начин и процедурните правила за прогнозиране, планиране, провеждане и финализиране на процедурите, както и за сключване и изпълнение на договорите за обществени поръчки. С приетите разпоредби се правят и първите крачки към същинско електронно възлагане на поръчки. Чувствително се разширяват и правомощията на Агенцията по обществени поръчки за осъществяване на предварителен контрол. В националното право навлизат и множество изцяло нови положения от последното поколение европейски директиви в областта, които транспонираме.

Напомняме Ви, че може да поръчате сборника като се обадите на телефон 0878 610 705 или направите заявка на електронната ни поща zopplus@gmail.com. Цената на изданието е 6 лв.

Подарете си ЗОП със знак плюс!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си