Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Новини

В ход е записването за есенните обучения на ЗОП+, събития в София и Велинград приковават интереса на аудиторията

Вече започна записването за очакваните с голям интерес в експертната общност есенни обучения на списание ЗОП+. Готова да оправдае тези очаквания, медията отново е приготвила уникални събития, проектирани за нуждите на различните целеви аудитории.

Началото на поредицата ще постави обучение, предвидено да се проведе на 26 и 27 септември в столичния хотел Централ. То има за цел да отговори едновременно на нуждите на възложители и участници в процедури за обществени поръчки. Освен новите моменти в правилата за възлагане на поръчки, участниците ще почерпят и практически съвети за справяне с горещи казуси и излизане от сложни ситуации при прилагане на новия закон (включително при изработване на документация, попълване на образци и ЕЕДОП, както и изготвяне на оферти), които понатрупалата се практика показа, че няма да липсват и занапред. Основен акцент в него ще бъдат и всички важни аспекти, свързани с разходването на средства от фондовете на ЕС. За поуките от първия програмен период, най-често допусканите грешки, новостите при финансовите корекции и много други ключови теми ще говори не кой да е, а държавен одитор от ИА „ОСЕС“ с дългогодишен опит. Ниво, което подобава за всички, които гласуват доверието си в качеството с марка „ЗОП+“.

И докато отзвукът от събитието в сърцето на София още няма да е отшумял, експертите и сътрудниците на медията вече ще са на път, за да посрещнат участниците в интегралния обучителен курс, който ще се състои между 28 и 30 септември в прохладата на гр. Велинград. Курсът, които има потенциал да се превърне в едно от събитията на годината в сектора на поръчките, ще предложи уникална схема на работа. Тя ще комбинира динамични презентационни модули, наситени с обратна връзка и много примери от практиката, от една страна, и работа по групи, анализ по конкретен случай (case study) с попълване на документи и образци, от друга. Така предвидените дискусии ще пренесат участниците в реалната атмосфера на работата по възлагане на обществени поръчки в съответствие с новите правила. Всички тези дейности ще им позволят не само да получат нови знания, но и да усвоят изключително ценни умения с подкрепата и под умелото ръководство на петима от най-добрите специалисти в областта на обществените поръчки, трупали експертиза в Агенцията по обществени поръчки и широк спектър от други институции, в т.ч. общински администрации, лечебни заведения, комунални дружества, министерства, контролни институции, управляващи органи на оперативни програми и много други.

Повече за обученията може да научите тук. Заповядайте и Вие, подарете си успеха, който заслужавате!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си