Продължава записването за Националния експертен семинар по обществени поръчки (гр. Банско, 27 февруари – 1 март, 2019 г.
Актуално

Още двама топ лектори се присъединяват към обучителното събитие на ЗОП+ във Велинград

Съзвездие от водещи преподаватели ще работят с избралите да участват в интегралния курс по обществени поръчки, който ще се проведе от 28 до 30 септември в гр. Велинград. Това стана ясно след като към лекторите на поредното амбициозно събитие на списание ЗОП+ се присъединиха добре познатите и уважавани в сектора юристи и експерти по ЗОП – г-жа Елена Димова и г-н Александър Александров. Припомняме, че освен тях лектори ще бъдат г-н Ивайло Стоянов, главен секретар на НСЕОП и изявен консултант в областта и г-жа Антоанета Първанова – популярен обучител и експерт по обществени поръчки. Редом  с тях, като обучители по практическата част ще съдействат и г-н Йордан Халаджов, зам.-председател на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки, г-жа Станислава Христова, директор на дирекция “Обществени поръчки” в Държавен фонд “Земеделие”, както и г-н Валентин Панчев, експерт по обществени поръчки и консултант на Списание ЗОП+.

Безпрецедентното събиране на водещи специалисти по материята е поредното доказателство, че очакванията към медията за провеждане на първо и единствено по рода си събитие от този формат и мащаб са напълно основателни. То е планирано да отговори на специфичните потребности както на възложители, така и на участниците в процедури за възлагане на обществени поръчки. Както бе обявено, eдна част от обучението ще се проведе в рамките на поредица от динамични презентационни модули, наситени с обратна връзка и много примери от практиката. В другата част е предвидена работа по групи, анализ по конкретен случай (case study) с попълване на документи и образци, както и дискусии, които ще пренесат участниците в реалната атмосфера на работата по възлагане на обществени поръчки в съответствие с новите правила.

Актуалната програма на събитието може да видите тук.

Присъединте се и Вие, подарете си нещо наистина специално!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си