За осигуряване на необходимата помощ в усложнената ситуация, до края на април Горещата телефонна линия 0700 20680 ще работи в подкрепа на всички експерти по обществени поръчки! Защото сме по-силни заедно!  
Други обучения

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ: НОВИТЕ ЗОП И ППЗОП – ПРАВИЛАТА В ДЕЙСТВИЕ

гр. София, 17 – 18 ноември 2016 г.

sredets3th

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

Вече навлязохме в период, в който приетото през пролетта законодателство по обществени поръчки излиза от категорията „ново“ и се превръща в реална рамка на процесите по възлагане, а възникналите множество въпроси и казуси вече могат да бъдат разглеждани и решавани само в сегашно време. За да предложим подкрепа за справяне със ситуацията, а и за да продължим да бъдем полезни с експертните си знания и умения на възложители, изпълнители, отговорни институции и експерти, ние от ЗОП+ организираме пореден професионален семинар, посветен на предизвикателствата при прилагане на правилата в сектора.

В самия център на София всички събрали се лектори, експерти и практици ще можем да разгледаме в детайл новата правна рамка в обществените поръчки. А и да си тръгнем както с по-добро разбиране на разпоредбите, които трябва да съблюдаваме, така и с реални умения да ги прилагаме там, където всъщност се постига желаната ефективност в разхода на публични средства – в практиката.

Заповядайте и Вие, подарете си успех!

ДОМАКИН НА ФОРУМА

logo-central-1

ХОТЕЛ ЦЕНТРАЛ ****
гр. София, бул. Христо Ботев 52
http://central-hotel.com

leadingconsultants

АКЦЕНТИ НА СЪБИТИЕТО

Обучението ще се проведе в рамките на поредица от динамични презентационни модули, наситени с обратна връзка и реални примери от практиката. Ще бъдат разглеждани множество казуси в търсене на успешните решения както за възложители, така и за потенциални изпълнители.

В рамките на курса обучаваните ще научат:

  • КОИ СА КЛЮЧОВИТЕ МОМЕНТИ В НОВИТЕ ЗОП И ППЗОП
  • КАК ДА ИЗГОТВИМ НАШАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ И ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОЦЕДУРАТА
  • КАК ДА ПОПЪЛНИМ РЕШЕНИЯТА И ОБЯВЛЕНИЯТА ПО ПРОЦЕДУРАТА ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА БЕЗ ДА НАРУШИМ ЗАКОНА И БЕЗ ДА НИ НАЛОЖАТ ФИНАНСОВА КОРЕКЦИЯ
  • КАКВИ СА ПРАВАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ОЦЕНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ
  • КАК ДА ИЗГОТВИМ ОФЕРТАТА СИ И ДА ПРЕЦЕНИМ ЗАКОНОСЪОБРАЗНОСТТА НА ИЗИСКВАНИЯТА НА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ
  • КАКВО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕМ ЗА НОВИТЕ  АДМИНИСТРАТИВНО-НАКАЗАТЕЛНИ СЪСТАВИ – СУБЕКТИ НА ОТГОВОРНОСТ, САНКЦИИ, ПРАКТИКА
  • КОИ СА НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ ГРЕШКИ И НАРУШЕНИЯ, КОНСТАТИРАНИ ПРИ ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ КОНТРОЛ НА АГЕНЦИЯТА ПО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ

Female Business leader standing in front of her team

ЛЕКТОРИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ПРАКТИЧЕСКИ ОПИТ И ТОП АВТОРИ НА ЗОП+

ИВАЙЛО СТОЯНОВ –  главен секретар на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки и консултант на списание „ЗОП+“
АНТОАНЕТА ПЪРВАНОВА –  експерт по обществени поръчки и водещ лектор по материята

Businesswoman drinking coffee and talking to co-worker

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ 

Стойността на пакета за участие е в размер на 245 лева за един участник. В цената е включена такса за участие, кафе-паузи и работен обяд, обучителни материали, образец на ЕЕДОП и други.

ВАЖНО !
ВСЕКИ УЧАСТНИК ПРЕМИНАЛ ОБУЧЕНИЕТО ЩЕ ПОЛУЧИ
УДОСТОВЕРЕНИЕ ПО ЧЛ. 140, АЛ. 1, Т. 8 ОТ ППЗОП !

За да потвърдите участието си, моля изпратете заявка свободен текст на e-mail: zopplus@gmail.com, съдържаща информация за броя на служителите, име и длъжност, избраното настаняване (единично или двойно), както и данни, необходими за фактура или използвайте електронната форма по-долу.

Всеки, който потвърди записването си за събитието и заплати стойността на пакета за участие,  има право да зададе предварително до 5 въпроса на редакционната ни поща zopplus@gmail.com. Отговорите ще бъдат изпратени на посочен от участника имейл и/или представени на семинара, съответно могат да намерят място в някой от следващите броеве на списание ЗОП+.

coffee

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ  

0878 610 705
e-mailzopplus@gmail.com
web:  www.zopplus.com

* Организаторите си запазват правото да извършват промени в програмата и определените лектори.
** Изразените от лекторите по време на обучението становища не ангажират никоя институция и представляват единствено тяхното лично експертно мнение, предназначено да подпомогне делегатите при законосъобразното и ефективно управление на процесите по възлагане на обществените поръчки и защита на обществения интерес.

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си