Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Новини

Независим мониторинг ще следи изграждането на тунел "Железница" на АМ "Струма"

Aгенция „Пътна инфраструктура“ и Асоциация „Прозрачност без граници” сключиха Пакт за почтеност, свързан с осъществяването на независим мониторинг на процедурата за възлагане и изпълнение на обществената поръчка за проектиране и изграждане на тунел „Железница“ от автомагистрала „Струма“. Документът бе подписан от председателя на Управителния съвет на АПИ инж. Лазар Лазаров и изпълнителния директор на Асоциация „Прозрачност без граници” Калин Славов.

Независимите наблюдатели ще осъществят мониторинг на процедурата за възлагане, на проектирането и изграждането на близо 2-километровия тунел, който ще бъде най-дългият от досега изгражданите у нас. Пактът за почтеност е отворен за присъединяване за всички участници, подали оферта за участие в търга.

Тунел „Железница“ е част от отсечката Благоевград – Крупник на АМ „Струма“. Предвидено е и строителство на 2 мостови съоръжения с обща дължина около 700 м – едното от тях преминава над жп линията София – Кулата и над път I-1 Симитли – Благоевград.

Източник: АПИ

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си