Актуално

Специалният първи брой за 2017 година на списание ЗОП+ достъпен за свободно четене

Изданието по обществени поръчки открива годината с ексклузивно интервю на председателя на КЗК

 

С пожелание за успех през новата година и като комплимент към всички бъдещи свои партньори и клиенти, ЗОП ПЛЮС предостави свободен достъп до специалния премиерен брой на едноименното списание за 2017 година.

Начело на броя е ексклузивното интервю, което даде за медията председателят на Комисията за защита на конкуренцията – г-жа Юлия Ненкова. Годишният дебют на изданието се допълва от статия с продължение, посветена на възлагането на поръчки с обособени позиции, с автор г-н Ивайло Стоянов. Принос към високата добавена стойност на броя има и аналитичният материал на друг уважаван експерт – г-жа Елена Димова. В него се разглежда в детайли и се очертават полезните изводи от решението на КЗК, с което бе отменена поръчката на АОП за централизирана електронна система за възлагане.

Важна част от януарския брой е и разширеното издание на рубриката за отговори на въпроси по прилагането на действащите правила за възлагане. То комбинира прецизирани становища, вече намирали място на страниците на ЗОП+, и коментари на нововъзникнали казуси.

В броя е анонсиран и семинар, с който ЗОП ПЛЮС откриват сезона на обучителните събития по прилагане на законодателството в областта. Събитието ще се проведе в столичния хотел Централ на 23 и 24 март тази година и обещава да предложи най-доброто от експертния арсенал на консултантската компания и сътрудничещите си с нея водещи лектори и практици.

Повече информация за първия брой на списанието и възможност за свободен достъп до него ще намерите тук.

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си