Продължава записването за Националния експертен семинар по обществени поръчки (гр. Банско, 27 февруари – 1 март, 2019 г.
Анонси

Ясни са всички лектори за обучението на ЗОП ПЛЮС в края на месеца

Вече са ясни имената на всички обучители, които ще вземат участие в тренинга “Изготвяне и проверка на документации, оферти и ЕЕДОП”, организиран от ЗОП ПЛЮС в края на месеца. Събието ще се проведе на 28 и 29 септември в столичния хотел “Централ”.

Последният прсъединил се към лекторския състав е г-жа Ирена Черчеланова – главен експерт в дирекция “Обществени поръчки и концесии” на Комисията за защита на конкуренцията. Освен нея, тънкостите на поръчките ще разясняват Ивайло Стоянов, главен секретар на Сдружението на експертите по обществени поръчки, популярен лектор и консултант по материята, както и г-жа Антоанета Първанова – също добре познат в експертните среди специалист по обществени поръчки.

Обучителното събитие ще бъде ориентирано към практическите аспекти на прилагането на нормативната уредба и цели да повиши експертизата и знанията на записалите се относно това как по най-оптимален начин да възложат обществената си поръчка, съответно как да подготвят офертата си и да участват успешно в процедурите по ЗОП.

Заповядайте и Вие, станете част от обмена на добри практики и работещи решения при обществените поръчки!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си