Нека заедно да бъдем по-успешни в обществените поръчки и през 2022 г., поръчайте своя годишен абонамент за Списание ЗОП ПЛЮС още днес!

Минали обучения

УЕБИНАР НА „ЗОП ПЛЮС“ ЗА ВЪЗЛОЖИТЕЛИ И ЕКСПЕРТИ ПО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ

Електронното обучение ще се проведе на 26 и 27 октомври 2017 г. с лектор Ивайло Стоянов*

 В рамките на 2 дни и общо 8 учебни часа всички записали се обучаеми ще получат парола и линк за достъп до обучението, на което ще усвоят знания за това: 

  • Как  да подготвят законосъобразно документацията си;
  • Как да определят изискванията към участниците и критериите за подбор;
  • Как да изготвят методиките си за оценка;
  • Как да провеждат процедурата си;
  • Как да документират и мотивират резултатите от работата си;
  • Как да проверяват ЕЕДОП.

Всеки участник ще има възможност да задава и въпроси, на които ще му бъде отговорено по време или след обучението.

Цена за един обучаем 165 лева

Всички наши клиенти, абонирали се за електронното издание на списание “ЗОП ПЛЮС” до 20 октомври 2017 г., получават 20% отстъпка при участие в “УЕБИНАР ЗА ВЪЗЛОЖИТЕЛИ И ЕКСПЕРТИ ПО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ” (26-27 октомври 2017 г.)

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ  

0878 610 705
e-mailzopplus@gmail.com
web:  www.zopplus.com


Ивайло Стоянов е юрист, гл. секретар на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки. Притежава повече от 13 години опит в областта на възлагането и контрола на обществените поръчки. Работил е като началник на Отдел „Предварителен контрол” и Отдел  „Предварителен контрол на договаряния без обявление”  на АОП, вътрешен одитор в АДВФК и МРРБ, ръководител на вътрешния одит на „ВиК” ЕАД – София и други. Дългогодишен преподавател по обществени поръчки в Националния институт на правосъдието, Института по публична администрация, Школата по публични финанси и др. Автор на множество публикации в областта на обществените поръчки. Юридически консултант на СП. ЗОП ПЛЮС и на Върховния административен съд. Сертифициран обучител на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие и външен експерт, вписан в списъка по чл. 229, ал. 1, т. 17 от ЗОП.

Покажи повече
error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си