Продължава записването за Националния експертен семинар по обществени поръчки (гр. Банско, 27 февруари – 1 март, 2019 г.
Анонси

Mодул за нарушенията по новия закон сред атрактивните акценти на трeнинга в края на октомври

Специализирана част, посветенa на нарушенията при различните етапи на възлагането, е акцентът, привлякъл най-висок интерес сред записалите се за втория практически третнинг по обществени поръчки на ЗОП ПЛЮС. Събитието ще се проведе на 26 и 27 октомври в столичния хотел “Централ”.

Според запознати експерти това е първият по рода си обучителен модул, който разглежда най-често допусканите нарушения при възлагане по новия Закон за обществените поръчки. Актът, с който транспонираме последното поколение европейски директиви в сектора, влезе в сила на 15.04.2016 г. и до този момент все още не са правени анализи и обобщения за ефективността на неговото прилагане.

Участниците в тренинга ще бъдат запознати с “тесните места” във закона като критичните моменти ще бъдат разгледани по отделни фази от цикъла на възлагане – прогнозиране, планиране, възлагане и изпълнение на договорите за обществени поръчки. Лектор в рамките на новия модул ще бъде Антоанета Първанова – добре познат и високо уважаван експерт по обществени поръчки и водещ лектор по материята.

В рамките на тренинга участниците ще бъдат запознати с разпоредбите от закона и правилника, които най-често поставят на изпитание експертите по материата. В тази връзка ще бъде разгледана и актуална практика на КЗК и ВАС, включително от представители на органите за обжалване.

Много възможности за повишаване на знанията и уменията за възлагане на поръчки ще предостави и практическата работа с документи – обявление, методика, ЕЕДОП, оферта за участие и др.

До запълване на оставащите места всички желаещи да вземат участие в събитието могат да направят това като изпратят заявка свободен текст на e-mail zopplus@gmail.com или като се обадят на тел. 0878 610 705. Повече за тренинга може да научите тук.

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си