Продължава записването за Националния експертен семинар по обществени поръчки (гр. Банско, 27 февруари – 1 март, 2019 г.
Анонси

Обявиха представителя на КЗК за тренинга на ЗОП ПЛЮС в края на месеца

Организаторите от ЗОП ПЛЮС обявиха името на представителя на КЗК, който ще бъде лектор на втория тренинг по обществени поръчки “Изготвяне и проверка на документации, оферти и ЕЕДОП”. Събитието ще се проведе на 26 и 27 октомври в столичния хотел “Централ”.

Както и в първия тренинг, практиката на органа по обжалване ще представи и разясни г-жа Ирена Черчеланова – главен експерт в дирекция “Обществени поръчки и концесии” на Комисията за защита на конкуренцията. Както е известно, лекторският състав допълват г-н Ивайло Стоянов, главен секретар на Сдружението на експертите по обществени поръчки, популярен лектор и консултант по материята, както и г-жа Антоанета Първанова – също добре познат в експертните среди специалист по обществени поръчки.

Вече Ви съобщихме, че вторият тренинг по обществени поръчки се реализира след като всички места в първия бързо бяха заети от желаещите експерти и по-късно проявилите интерес изразиха желание за провеждане на ново издание на обучението.

Обучителното събитие е специално проектирано с акцент върху практическите аспекти на прилагането на нормативната уредба – пораждащи трудности правила, често допускани грешки, умения за организиране и реализиране на действията по възлагане, работа с документи, подготовка на оферта и участие в процедура по ЗОП.

Организаторите на обучението вече анонсираха, че най-голям интерес сред записалите се участници е предизвикала специализираната част, посветенa на нарушенията при различните етапи на възлагането. Според запознати експерти това е първият по рода си обучителен модул, в който се разглеждат и анализират най-често допусканите нарушения при възлагане по новия Закон за обществените поръчки.

Повече за тренинга може да научите тук. Включете се и Вие, станете част от обмена на добри практики и работещи решения при обществените поръчки!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си