Новини

еПоръчките обещават да са хит и на семинара в Пловдив, съдия от ВАС се присъединява към лекторския екип

След интереса на предишните семинари от проекта Програма “ЗОП ПЛЮС”, предизвикан от темите за електронните обществени поръчки, практически модули по попълване на електронен ЕЕДОП и разяснения по използването на Централизираната система за възлагане на електронни обществени поръчки (ЦАИС ЕОП) се предвижда да са един от най-привличащите участниците акценти и на Националния обучителен семинар, който ЗОП ще проведе в Пловдив от 21 до 23 март в Пловдив.

Мирослава Георгиева

Освен това, във връзка с националния семинар бе разпространена и друга гореща новина – разбра се, че към екипа от преподаватели се присъединява съдията от ВАС Мирослава Георгиева. Очаква се това допълнително да повиши градуса на интерес към събититието, тъй като презентациите на съдия Георгиева, даващи ключова информация за финансовите корекции, се оценяват много високо от експертната аудитория.

 

Ивайло Стоянов

Освен съдия Георгиева, за корекциите, новите моменти в ЗОП, белите полета на закона и често допусканите грешки ще говори и г-н Ивайло Стоянов – юрист, гл. секретар на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки, автор, консултант по материята, сертифициран обучител по обществени поръчки на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие.

Валентин Панчев

Под тепетата г-н Стоянов ще се изявява в традиционно партньорство с г-н Валентин Панчев – признат специалист с богат опит в областта на обществените поръчки, и в частност на предварителния контрол, член на НСЕОП и консултант на сп. ЗОП ПЛЮС. Като потвърждение, че Националният семинар е подготвен с амбицията да бъде едно от знаковите събития в областта на възлагането на обществени поръчки тази година, сред преподавателите ще бъде и представител на Комисията за защита на конкуренцията, който да представи най-актуалтна практика на Комисията.

 

Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си