Заповядайте на някое от следващите ни обучения за изграждане на компетентности за електронно възлагане чрез платформата ЦАИС ЕОП, които ще се проведат на 11-13 март в Старосел, 20 март (специално за участници) и 9-10 април в София!
М@териалиНовини

Правосъдието с разяснителна страница относно електронното свидетелство за съдимост

Новините във връзка с електронно свидетелство за съдимост буквално не спират да валят. Това се потвърди и от излизането на специална страница с въпроси, отговори и обяснителна информация, пусната от Министерство на правосъдието.

Ще припомним, че повод за високата активност по темата е факта, че от 3 март гражданите вече не са задълженида подават свидетелства за съдимост в отношенията си с органите на асминистрацията. От друга страна, предо подписване на договори за обществени поръчки, възложителите, които са централни администртивни органи на администрацията също нямат право да предприемата подобни действия.

Страницата съдържа много полезна информация за Системата, поддържаща новите сидетелства за съдимост, технически изисквани, плащания, въпроси и отговори, кодове за грешки, статуси и термини.

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Провери също

Close
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си