За осигуряване на необходимата помощ в усложнената ситуация, до края на април Горещата телефонна линия 0700 20680 ще работи в подкрепа на всички експерти по обществени поръчки! Защото сме по-силни заедно!  
М@териалиНовини

Правосъдието с разяснителна страница относно електронното свидетелство за съдимост

Новините във връзка с електронно свидетелство за съдимост буквално не спират да валят. Това се потвърди и от излизането на специална страница с въпроси, отговори и обяснителна информация, пусната от Министерство на правосъдието.

Ще припомним, че повод за високата активност по темата е факта, че от 3 март гражданите вече не са задълженида подават свидетелства за съдимост в отношенията си с органите на асминистрацията. От друга страна, предо подписване на договори за обществени поръчки, възложителите, които са централни администртивни органи на администрацията също нямат право да предприемата подобни действия.

Страницата съдържа много полезна информация за Системата, поддържаща новите сидетелства за съдимост, технически изисквани, плащания, въпроси и отговори, кодове за грешки, статуси и термини.

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си