Минали обученияНовини

С Е М И Н А Р: „Италианска визия за електронните обществени поръчки в България“ (4-7* юни, Рим)

* ОБМЯНА НА ОПИТ * ДОБРИ ПРАКТИКИ * ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ВЪЗЛАГАНЕ *

* ФИНАНСОВИ КОРЕКЦИИ * ДИСКУСИИ *

4 – 7 * ЮНИ

град РИМ

РЕПУБЛИКА ИТАЛИЯ

 

 

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

В потвърждение на високите си амбиции и голямото желание да подпомогнем повишаването на експертизата на професионалистите по обществени поръчки в една ключова за тях година, когато трябва да въведем в цялост изискванията на последното поколение от европейски директиви, работата с електронен ЕЕДОП и Централизираната електронна система ЦАИС ЕОП, ние от ЗОП ПЛЮС решихме да организираме международен семинар по обществени поръчки.

Арената за обмен на знания и умения по тази важна материя, броени дни преди стартиране на дигиталното реализиране на много процеси от цикъла на възлаганена обществени поръчки става Рим, а времето е месец юни.

Възнамеряваме освен лекции и практическа работа, събитието да даде възможност и за международни срещи и дискусии с цел обмен на опит и добри практики.

Скоро с повече подробности! Вечният град Ви очаква!

Присъединете се и Вие!

Свалете пълната програма от тук!

 

АКЦЕНТИ НА СЪБИТИЕТО

Събитието ще се проведе под формата на ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ И ОБМЯНА НА ДОБРИ ПРАКТИКИ, в рамките на които ще се разгледат ключовите предизвикателства в областта на обществените поръчки в ЕС, дошли от задължителното въвеждане на ЕЕДОП в електронен вид и електронните обществени поръчки, както и опита от практическото прилагане на новото поколение европейски директиви в Република Италия. Обучението ще включва презентации по проблематиката, наситени с примери от практиката, както и време за дискусии, които ще пренесат участниците в реалната атмосфера на работата по възлагане на обществени поръчки и споделяне на опит с италианските ни колеги.

ЛЕКТОРИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ПРАКТИЧЕСКИ ОПИТ И ТОП АВТОРИ НА ЗОП+

ИВАЙЛО СТОЯНОВ –  юрист, главен секретар на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки и консултант на списание „ЗОП+“
Представител на Италианския Сенат
Представител на Централния орган за обществени поръчки Consip S.p.A.

ТЕМИ НА СЕМИНАРА

  • Италианско законодателство в областта на обществените поръчки;
  • Практика в Италия по прилагането на Директива 2014/24/ЕС и Директива 2014/25/ЕС;
  • Практика на Европейския съд;
  • Подаване на ЕЕДОП в електронен вид;
  • Централизирано възлагане на обществени поръчки – Централен орган „CONSIP“, Рим;
  • Финансови корекции – превенция на корекции при обществени поръчки;
  • Електронно бъдеще на поръчките.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ 

Стойността на пълен пакет за участие е в размер на 1790 лева за един участник. В цената е включена такса за участие, три нощувки в двойна стая с включена закуска и вечеря, в т.ч. официална работна вечеря обучителни материали.

Самолетен билет София – Рим – София с включени летищни такси. Трансфер летище – хотел – летище. Работно посещение и среща с ръководители и експерти по Обществени поръчки в Парламента на Република Италия и в Централния орган за обществени поръчки Consip S.p.A., www.consip.it.

Тръгване 12:50 на 04.06
Връщане 14:35 от Рим на 07.06

Доплащането за 3 нощувки в самостоятелна стая е в размер на 200 лв. ОТСТЪПКАТА за всеки следващ участник на заявителя е в размер на 20 лева. За АБОНАТИ на сп. “ЗОП ПЛЮС” допълнителна отстъпка в размер на 60 лева.
Представител на сп. ЗОП ПЛЮС ще бъде постоянно на Ваше разположение по време на събитието!

За да потвърдите участието си, моля изпратете заявка свободен текст на zopplus@gmail.com, съдържаща информация за броя на служителите, име и длъжност, избраното настаняване (единично или двойно), както и данни, необходими за фактура или използвайте електронната ни форма за записване по-полу.

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ  

0878 610 705
e-mailzopplus@gmail.com
web:  www.zopplus.com

* ВНИМАНИЕ! ПОРАДИ НЕОБХОДИМОСТ ОТ СЪОБРАЗЯВАНЕ СЪС СЛУЖЕБНАТА ПРОГРАМА НА КОЛЕГИТЕ ОТ CONSIP, ГРУПАТА ЗА СЕМИНАРА ТРЪГВА НА 4 ЮНИ ВМЕСТО НА 5 ЮНИ И СЕ ВРЪЩА НА 7 ВМЕСТО НА 8 ЮНИ!

* Организаторите си запазват правото да извършват промени в програмата и определените лектори.
** Изразените от лекторите по време на обучението становища не ангажират никоя институция и представляват единствено тяхното лично експертно мнение, предназначено да подпомогне делегатите при законосъобразното и ефективно управление на процесите по възлагане на обществените поръчки и защита на обществения интерес.

Покажи повече
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си