Включете се в следващото обучение на Списание "ЗОП+" – на 25 и 26 юли в х-л "Централ", гр. София! Очакваме ви!
Новини

Стратегическите поръчки във фокуса на международна конференция, консултант на ЗОП+ с участие на престижния форум

Международна конференция, посветена на стратегическите измерения на възлагането на обществени поръчки, ще се проведе в периода 29-30 май в столицата. Събитието на тема „Strategic Public Procurement – Policies, Processes and Good Practices“ е организирано от Института по публична администрация.

По време на конференцията лектори от Европейската комисия, Световна банка и Организацията за икономическо сътрудничество и развитие ще представят политики, инструменти и добри практики, както и експертен опит в практическото прилагане на процедурите, свързани със стратегическите обществени поръчки. На форума ще присъстват експерти от министерства, държавни и изпълнителни агенции, структури и органи на изпълнителната власт.

Презентация в рамките на престижния форум е поканен да изнесе и един от водещите автори и лектори по материята и консултант на ЗОП ПЛЮС – Ивайло Стоянов, главен секретар на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки. Г-н Стоянов ще представи показатели за оценка на разходите за целия жизнен цикъл на обществените поръчки.

Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си