Списание "ЗОП+" ви кани на ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ: Електронно възлагане и нови моменти в законодателството по обществени поръчки (гр. София, 18-19 април, 2019 г.). На събитието за първи път ще се проведе ПРАКТИЧЕСКА СИМУЛАЦИЯ НА РАБОТА С ЦАИС ЕОП! Очакваме ви!
Новини

Весели празници и успешна нова година от екипа на ЗОП ПЛЮС!

Скъпи приятели,

ето че изминаха още дванадесет месеца, в които заедно преодолявахме изпитанията при възлагането на обществени поръчки, споделяхме опит и се подкрепяхме, утвърждавайки не само знанията и уменията за справяне с правни, икономически и инженерни казуси, но и професионализма, диалогичността и колективните ценности в общността на експертите по ЗОП.

Сега, когато сме на предела между старата и новата година, дойде времето на равносметки и планове, на спомени и нови стремления, на подаръци и тържества. Прекрасен момент да се поздравим с всичко, което постигнахме и да си пожелаем още повече уверени стъпки, постигнати цели и реализирани проекти. Намерения колкото амбициозни, толкова и постижими с търпение, разбиране, взаимопомощ и съвместни действия!

Като изразяваме надежда, че и занапред ще продължим да сме заедно в срещите с предизвикателствата при оползотворяване на общия ресурс, на всички свои читатели, клиенти и партньори пожелаваме здраве, изобилие и много успехи през новата година!

Да са честити вашите празнични дни, да им се насладите в радост, добро настроение и семейна топлина!

От екипа на ЗОП ПЛЮС!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си