Списание "ЗОП+" ви кани на ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ: Електронно възлагане и нови моменти в законодателството по обществени поръчки (гр. София, 18-19 април, 2019 г.). На събитието за първи път ще се проведе ПРАКТИЧЕСКА СИМУЛАЦИЯ НА РАБОТА С ЦАИС ЕОП! Очакваме ви!
Новини

Да приветстваме новата 2019 – поредна година със знак ПЛЮС!

Скъпи приятели,

в дебютните мигове на новата година, използваме блажения момент на тишина, разделящ празничната шумотевица на вчерашния и познатия делови ритъм на утрешния ден, за да пожелаем здраве и изобилие на всички наши колеги, патньори и читатели.

Нека заедно да възнамерим идните 12 месеца да носят знак ПЛЮС за всички истински наши желания и начинания, а и да ни изведат на пътя на успеха – за всекиго личен и различен, но все така свързан с просперитет, разгръщане, хармония и удовлетворение!

И нека там, където пътищата ни, лични или професионални, се пресекат, да виждаме именно това, което ни събира и с уважение към различността да си помагаме и умножаваме общото благополучие, вървейки заедно към желаното от нас бъдеще! За работата по ЗОП, за цялото ни общество, за България!

Честита нова 2019 – поредна силна година със знак ПЛЮС!

От екипа на ЗОП ПЛЮС

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си