Включете се в следващото обучение на Списание "ЗОП+" – на 25 и 26 юли в х-л "Централ", гр. София! Очакваме ви!
Новини

Специален модул за платформата за е-поръчки сред акцентите на мартенското обучение на ЗОП ПЛЮС

Специален модул, посветен на Централизираната система за електронно възлагане на обществени поръчки (ЦАИС ЕОП), ще бъде един от водещите акценти на предстоящото професионално обучение на ЗОП ПЛЮС в София. В неговите рамки ще бъдат представени функционалностите на системата и изискванията, които следва да бъдат спазени от възложители и участниците при нейното използване.

Събитието озаглавено “Нови моменти в Закона за обществените поръчки и Правилника за прилагането му в сила от 1 март 2019 г.” ще се проведе на 7 и 8 март т.г. в столичния хотел “Централ”. Тренингът има за цел да подготви ангажираните с материята на поръчките за влизащите в сила тази година нови нормативни положения и практики на възлагане. Припомняме, че считано от 01 ноември 2019 г. всички възложители на обществени поръчки ще са задължени да възлагат поръчките си единствено чрез платформата ЦАИС ЕОП.

Освен коментарът на промените на ЗОП (ДВ. бр.86 от 18.10.2018 г.) и предстоящите изменения в ППЗОП, съответно навлизащите с тях нови правила за електронно възлагане, сред темите, включени в програмата, се открояват прегледът на актуална контролна практика на АОП и АДФИ, анализът на възможни решения на множество казуси от практиката, включително въз основа на ключови решения на КЗК и ВАС, както и разглеждането на новите административно-наказателни състави, в сила от 1 март 2019 г.

Повече за лекторите и акцентите на обучението, както и за условията за участие, може да намерите тук. Очакваме Ви! Защото заедно винаги можем повече!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си