Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Анонси

Още един лектор-практик се присъединява за обучението, посветено на стартиралата платформа за е-поръчки

Плеяда от лектори-практици събира списание „ЗОП+“ за професионалното обучение по обществени поръчки, което ще се проведе след броени дни в столичния хотел „Централ“. Събитието, насрочено за 18 и 19 април, е посветено на електронното възлагане на обществени поръчки и новите моменти в законодателството в тази област на обществените отношения.

Последното попълнение в лекторския състав, който ще подпомага всички записали се участници, е г-н Йордан Халаджов. Освен като зам.-председател на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки (НСЕОП), той е познат в експертните среди и като професионалист с разнообразен практически опит както в централната (АОП, УО на ОП „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013 в МТСП), така и в местната администрация. Към момента г-н Халаджов е началник на отдел “Правно и нормативно обслужване и обществени поръчки”, дирекция “Административно, информационно и правно обслужване” в община Карлово.

Припомняме, че водещ на обучението ще бъде нашият основен консултант по ЗОП – г-н Ивайло Стоянов, юрист, гл. секретар на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки, популярен преподавател и автор на публикации в областта на обществените поръчки. Той ще бъде подпомаган от г-н Валентин Панчев, член на НСЕОП и ключов наш консултант.

Запознати припомнят, че в известен период от време тримата лектори са били колеги в Агенцията по обществени поръчки, където г-н Стоянов е оглавявал Отдел „Предварителен контрол”, а г-н Панчев – Сектор „Контрол на обществените поръчки, финансирани с европейски средства” на АОП.

Oсновен фокус на тренинга, в рамките на който заедно с тримата лектори ще обсъдим и споделим новостите в нормативната уредба и практика, както и ще обменим умения, опит и ефективни решения, е практическата работа с Централизираната система за електронни поръчки (ЦАИС ЕОП), пусната в употреба преди броени дни.

На обучението ще бъдат представени новите функционалности на платформата и изискванията за работа с нея, ще бъде направена ВИЗУАЛИЗАЦИЯ И ПРАКТИЧЕСКА СИМУЛАЦИЯ НА РАБОТА С ЦАИС ЕОП, като ще бъдат дадени разяснения относно регистрацията на възложители и стопански субекти, правата на достъп, потребителските профили и други важни аспекти.

Повече за обучителното събитие може да научите тук.

Присъединете се и Вие, подарете си нещо наистина специално!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си