Всички места за обучението на 24-25 октомври вече са заети! Заповядайте на обученията ни по електронно възлагане чрез платформата ЦАИС ЕОП, които ще се проведат на 11-12 и 28-29 ноември и 12-13 декември!
Новини

Материал за възлагането на открита процедура чрез новата е-платформа основен акцент в априлския брой на списанието

Материал за възлагането на открита процедура чрез новата Единна национална електронна уеб-базирана платформа ЦАИС ЕОП е предвиден като основен акцент на предстоящия да излезе до дни априлски брой на Списание “ЗОП+”.

Чрез практически ориентирания текст ще бъдат дадени подробни и богато илюстрирани указания за  работа с ЦАИС ЕОП. Целта е за първи път в българска печатна медия да се направи визуализирано представяне на това как се изготвя документация при открита процедура.

Като водещ материал на броя е планирана статията на г-н Ивайло Стоянов, посветена на новите моменти при прогнозирането и планирането на поръчки, в частност задължението за провеждане на пазарни консултации и проучвания при определянето на прогнозната стойност на обществените поръчки.

В априлския брой очаквайте и много други анонси и становища по актуални въпроси по прилагането на ЗОП и ППЗОП!

Брой 4 на Списание “ЗОП+ за 2019 година ще е в ръцете на своите читатели до броени дни, присъединете се към общността на изданието и Вие!

 

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си