Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Анонси

Продължава проучването на НСЕОП за работата на системата за електронно възлагане

С пълна пара продължава проучването, което има за цел да събере мнения и предложения за подобрения в Централизираната платформа за електронно възлагане (ЦАИС ЕОП). Както е известно, на 1 ноември ще бъде даден стартът на задължителното електронно възлагане на поръчки чрез системата.

Инициативата на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки има за цел да даде възможност на всички професионалисти по ЗОП да изразят мнението си къде според тях са силните и слабите страни на платформата и в каква посока виждат възможности за тяхното преодоляване и усъвършенстване на софтуера, чрез който след по-малко от месец ще сме длъжни да възлагаме голяма част от обществените поръчки.

За целта, от няколко месеца професионално ангажираните с материята на обществените поръчки могат да дадат обратна връзка като споделят вижданията си за работата със системата чрез онлайн анкета на сайта на Списание „ЗОП ПЛЮС. Много предложения са постъпили и в рамките на множество проведени срещи и събития с участие на представители на НСЕОП. Мнения за работата на ЦАИС ЕОП вече се събират и чрез анкета в официалната Фейсбук група на Сдружението – „Експерти ЗОП“.

Отново призоваваме всички колеги, които са срещали някакви предизвикателства в работата със системата или смятат, че са налице несъвършенства в нейното проектиране и реализация, да ни пишат на редакционната електронна поща, като споделят своите впечатления относно наличните функционалности на ЦАИС ЕОП, която все още е в тестов режим на работа.

Както вече оповестихме, след като бъдат събрани и обобщени, всички постъпили предложения за възможни насоки на усъвършенстване на ЦАИС ЕОП ще бъдат представени на вниманието на Агенцията по обществени поръчки за предприемане на евентуални корективни мерки.

Бъдете активни, включете се и вие! Нека заедно да изразим гласа на практиката!

Покажи повече

Свързани статии

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си