Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Анонси

Пореден успешен семинар по електронни поръчки, нараства интересът към обученията ни по ЦАИС ЕОП

При традиционно добър прием от страна на колеги от различни институции и бизнес организации  протича поредният семинар на Списание „ЗОП ПЛЮС“ посветен на електронното възлагане и участие в обществени поръчки чрез системата „ЦАИС ЕОП”.

Събитието „Как ще възлагаме електронни обществени поръчки от 2020 година“, започнало през вчерашния 11 ноември ще продължи и днес в столичния хотел „Централ“. В центъра на практическото обучение е изграждатнето на компетентности за дигитално възлагане и участие в процедури по ЗОП в централизираната платформа.

Специален акцент на обучението са актуализираните функционалности на „ЦАИС ЕОП” след обновяването на системата на 29 октомври, както и използването на модули „Подбор”, „Оценка”, „Профил на купувача” и други.

Обучителният процес се осъществява от водещи специалисти в областта на поръчките и представители на професионалната организация на експертите по материята – НСЕОП. Споделяйки богатия си опит и експертизата си, лекторите не само ще запознаят участниците с функционалните възможности и изискванията за работа с „ЦАИС ЕОП“, но и ще ги подпомогнат да навлезат максимално бързо и лесно в реалната дейност по използване на тази платформа при спазване на изискванията на ЗОП и ППЗОП.

Както доказва и протичащото в момента събитие, нарастващият интерес към практическите ни обучения не е изненада за специализираната аудитория, както предвид доказаното качество на предлаганите услуги с марката „ЗОП ПЛЮС“, така и с оглед оповестения наскоро график за въвеждане на задължението за използване на „ЦАИС ЕОП”.

Ще припомним, че според предложения вариант на ПМС големите възложители ще са длъжни да преминат в дигитален режим на работа още от началото на 2020 година, а всички останали – само три месеца по-късно.

Всички желаещи да преминат обучение за възлагане чрез „ЦАИС ЕОП”, могат да се включат в някой от следващите практически семинари от нашата интензивна есенна тренинг програма, които сме предвидили до края на годината. Следващият такъв е планиран за 28 и 29 ноември и отново ще се проведе в х-л „Централ“, гр. София.

Заповядайте на някое от следващите наши обучения, посветени на работата с „ЦАИС ЕОП” – бъдете онлайн с електронните обществени поръчки. Очакваме Ви!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си