Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Анонси

Празнично начало за националния семинар на Списание „ЗОП ПЛЮС“ в Банско

С приповдигнато настроение и радостно вълнение от дошлия „като по поръчка“ първи сняг започна националният семинар на Списание „ЗОП ПЛЮС“, който ще се проведе от 4 до 6 декември в зимната перла гр. Банско. На събитието, озаглавено „Новите правила за електронни поръчки в действие“, експерти по ЗОП от цялата страна се стекоха в комфортния уют на “Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс”, за да открият подобаващо началото на дигиталното възлагане, предвидено за първите дни на 2020 г.

В рамките на събитието лектори, участници и гости ще обсъдят най-ефективните начини за справяне с електронните поръчки в платформата „ЦАИС ЕОП“ и ще обменят информация и ноу-хау за новите моменти в прилагането на ЗОП и оспорването на финансови корекции, съобразявайки актуалната практика на ВАС, КЗК, АОП и АДФИ.

Главен фокус и на този професионален тренинг със запазената марка на Списание „ЗОП ПЛЮС“ ще бъде изграждането на практически умения за дигитално възлагане и участие в процедури по ЗОП, посредством интерактивно представяне на работата в Централизираната платформа чрез детайлизирани обучителни модули. За всеки участник ще бъде осигурена възможност чрез компютър с Интернет връзка да влезе в профила си в ЦАИС ЕОП, или да създаде нова регистрация в системата, както и да постави конкретни въпроси, съответно да получи директни указания и съдействие за работа с електронната платформа.

Водещ на обучението ще бъде основният консултант на Списание „ЗОП ПЛЮС – г-н Ивайло Стоянов, юрист, гл. секретар на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки, популярен преподавател и автор на публикации в областта на обществените поръчки. Заедно с него, екип от топ експерти на организацията ще участват в дискусионния модул през втория ден на събитието и ще отговарят на запитвания по новите нормативни разпоредби и възлагането на електронни поръчки в платформата ЦАИС ЕОП. За да бъде експертната среща максимално полезна, сред лекторите ще бъде и съдия Мирослава Георгиева от ВАС.

Освен засилен обмен на полезна практическа информация по прилагане на ЗОП и развитие на компетентностите за електронно възлагане в ЦАИС ЕОП, както и възможности за полезни контакти и включване в разрастващата се общност на професионалистите по материята на обществените поръчки, в рамките на събитието всички участници ще получат много подаръци и празнични изненади, приготвени от организаторите!

Всички желаещи да преминат обучение по обществени поръчки в платформата „ЦАИС ЕОП” могат да се включат и в някой от следващите семинари от интензивната тренинг програма на Списание „ЗОП ПЛЮС“, които ще се проведат до края на годината. Следващият такъв е планиран за 12 и 13 декември и ще се реализира в традиционната локация х-л „Централ“, гр. София.

Заповядайте на някое от следващите наши обучения, посветени на работата с „ЦАИС ЕОП” – бъдете онлайн с електронните обществени поръчки. Очакваме Ви!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си