Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Анонси

Абонатите на Списание „ЗОП ПЛЮС“ с нова Viber група

Верни на обещанието си да правим най-доброто, за да сме полезни на нашите читатели, клиенти и партньори, ние от Списание „ЗОП ПЛЮС“ стартираме нова услуга, която да подобри комуникацията в общността на нашите абонати – група в приложението Viber.

Групата ще функционира като виртуално пространство за професионална подкрепа, обмен на информация и ноу-хау в областта на обществените поръчки. В нея всички наши абонати ще могат да споделят последните новини в тази област, да поставят своите въпроси по материята, да обсъждат теми, които ги вълнуват или да предлагат решения на казусите на своите колеги.

Дошло като закономерен отговор на предизвикателствата на дигиталната работа по ЗОП и стартиращото през 2020 г. задължително електронно възлагане, решението за новата услуга отчита и глобалната тенденция, че мобилните приложения са една от най-динамично и бързо развиващите се форми на делова и лична комуникация. Удобството на използване от всяко устройство с Интернет, конкурентното съотношение между цена и качество, възможността за обмен на текстови и гласови съобщения, снимки и работни документи, печелят все повече техни последователи.

Освен широката употреба на Viber, изборът ни на това приложение за създаване на виртуална общност за комуникация с и между наши абонати е продиктуван и от наличието на защитени чатове и конфиденциални разговори – аспект, който се цени високо от потребителите. Както показаха резултатите от реализирано през 2019 г. проучване, 50% от участвалите в анкетата българи посочват защитата на лични данни като основен мотив да изберат Viber. Други 20% от българските потребители отбелязват като предимство високото качество на разговорите в приложението.

В допълнение, важно за нас бе и това, че голяма част от българските потребители оценяват високо множеството функционалности на Viber, които им позволяват да персонализират чатовете и да ги правят по-динамични. Последните актуализации и инструменти, свързани с възможностите за редакция, изтриване, превод или директен отговор в приложението също са сред харесваните от потребителите функции на приложението.

В новата Viber група на списанието ще бъдат включени по един представител на всеки сключил абонамент за електронното и/или книжното издание (организация или физическо лице). За присъединяване е необходимо единствено отваряне на линк и одобрение от администратор на групата.  От съображения за конфиденциалност, дори когато комуникират помежду си, членовете на групата няма да виждат телефонните си номера, които ще остават скрити.

Припомняме, че освен възможността да се включи във Viber групата, всеки абонат на Списание “ЗОП  ПЛЮС” получава:
– Експертни консултации за разрешаване на казуси по ЗОП;
– Консултации в реално време на Горещата телефонна линия 0700 20 680 (обажданията се таксуват на цената на един градски разговор. Линията работи всеки делничен ден от 13:00 до 17:00 часа.);
– Електронен достъп до броевете ни за 2018 и 2019 г. на преференциална цена от 50 лева.

Подробности за новата група за абонати очаквайте на сайта ни и страницата ни във Фейсбук.

Повече за това как може да стане абонат на Списание „ЗОП ПЛЮС“ може да научите тук!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Провери също

Close
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си