Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Анонси

Успешно приключи първото за 2020 година обучение на Списание „ЗОП ПЛЮС“

С вълнение и нескрито удовлетворение бихме искали да споделим за успешния старт на наситената ни обучителна програма за настоящата календарна година.

Първото ни тренинг събитие за 2020 г. се проведе в София и бе предназначено ексклузивно за повишаване на квалификацията на служителите на „Сименс Мобилити“ ЕООД – една от множеството топ компании, доверили се на професионализма и експертизата на Списание „ЗОП ПЛЮС“

Припомняме, че специално проектираните обучения на място, които са ключова услуга от нашето портфолио, дават възможност и във Вашата организация или институция да гостуват водещи лектори в областта на ЗОП и електронните поръчки. Те могат не само да Ви представят най-важните моменти от закона и практиката, но и да Ви подпомогнат директно в прилагането на тези правила от Вас и Вашите сътрудници, ангажирани с дейността по възлагане, участие в процедури и изпълнение на обществени поръчки.

На еднодневното събитие в Сименс, екипът от професионални обучители с опит и компетентност както по материята на ЗОП, така и в областта на електронните поръчки, въведе колегите в работата с единната система за възлагане на е-поръчки (ЦАИС ЕОП) и последните нормативни промени, с които бяха положени основите на електронното възлагане – безлатернативен способ за разходване на публичните средства от началото на 2020 г.

Освен презентациите на лекторите и практическата дейност в ЦАИС ЕОП, важна роля в концепцията на корпоративния тренинг имаха и сесиите с въпроси и отговори, разглеждането на примерни казуси и др. Всичко това подпомогна интензивния обмен на актуална информация, добри практики и полезни решения по прилагането на нормативната уредба в ежедневната все по-дигитална делова практика.

Повече за следващото ни практическо обучение по електронни поръчки в ЦАИС ЕОП на 6 и 7 февруари може да научите тук, а за семинарите ни по ЗОП – тук.  Включете се и вие, бъдете онлайн с обществените поръчки!

Лекторите г-н Ивайло Стоянов и г-н Йордан Халаджов

Покажи повече

Свързани статии

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си