Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Анонси

#По-силни заедно: Горещата телефонна линия по ЗОП в помощ на всички експерти

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

в израз на солидарност с всички от общността на експертите по обществени поръчки и за осигуряване на необходимата подкрепа в създалата се усложнена ситуация в страната, до края на април Горещата телефонна линия за съвети и консултации по обществени поръчки ще работи както за абонати на списание „ЗОП ПЛЮС“, така и за всички останали колеги.

По този начин се надяваме да подпомогнем всички експерти с навременна и компетентна помощ при прилагането на ЗОП и другите релевантни актове, уреждащи обществените отношения по възлагането на поръчки и разходването на обществени средства.

Напомняме, че номерът на горещия телефон е 0700 20680, а обажданията се таксуват на цената на един градски разговор. Линията работи всеки делничен ден от 13:00 до 17:00 часа.

Превърнали се в наша утвърдена марка, телефонните консултации на Списание „ЗОП ПЛЮС“ се дават от специалисти с призната експертиза в областта и в реално време разплитат сложни казуси, които са ежедневие за работещите с тази материя.

Уверени сме се, че с вещото съдействие на опитните ни консултанти по-лесно ще бъдат преодолени и новите предизвикателства при възлагането и участието в процедури – както чрез централизираната платформа ЦАИС ЕОП, така и извън нея. Защото сме по-силни заедно!

Нашата експертиза е на ваше разположение! Очакваме ви!

Екипът на Списание „ЗОП ПЛЮС“

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си