Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Анонси

Реален опит в ЦАИС ЕОП и много дигитални възможности очакват участниците в уебинарите по ЗОП със знак ПЛЮС

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

след отминаване на празничното настроение около Великден, дори в дистанционен режим деловият делник на експерта по ЗОП отново се завръща към обичайната активност и дежурната среща с предизвикателствата на закона, вече пренесени и в дигиталната среда на платформата ЦАИС ЕОП.

Това, както и напрегнатото очакване на отложения, но все така предстоящ втори етап от поетапното преминаване към изцяло дигитални обществени поръчки, е добър повод да припомним за предстоящите уебинари, с които продължава обучителната програма на Списание „ЗОП ПЛЮС“.

На тези онлайн тренинги, насрочени за 24 април (за възложители и участници), 4 май (за възложители) и 5 май (за участници), ще извървим целия път от базисните знания и умения за електронно възлагане до тънкостите при работата с платформата „ЦАИС ЕОП“. Развивайки пълния набор, както от правни, така и от дигитални знания и компетентности за справяне с всички актуални предизвикателства в областта на обществените поръчки. И то при пълно отчитане на най-новото в нормативната уредба и практиката, съгласно актуалните промени в ЗОП и ППЗОП.

За да извлечем максимума от уникалната възможност, която предлагат тези онлайн екшън курсове, отново ще насърчим и подпомогнем всички участници да бъдат активни и да регистрират собствени профили в тестовата версия на ЦАИС ЕОП, за да могат да подадат оферти по изготвените от лектора обществени поръчки. Правейки заедно и в реално време онази важна крачка към истинския професионализъм в дигиталната работа по ЗОП!

Повече за предстоящите събития с марка „ЗОП ПЛЮС“ може да научите тук.

Научете тайните на електронните поръчки, станете експерт по ЦАИС ЕОП за един ден!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ СЕГА!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си