Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Минали броеве

Брой 4, 2020: НОРМАТИВНИ ОБРАТИ

Като изразяваме надежда, че сте здрави и в добро състояние на духа въпреки усложнената ситуация, ние от екипа на Списание „ЗОП ПЛЮС“ бихме искали да ви уверим, че продължаваме неотклонно да подпомагаме общността на експертите по обществени поръчки и да изпълняваме поетите ангажименти към нашите клиенти и партньори, които разчитат на подкрепата ни.

Чрез използване на всички дигитални и дистанционни канали (мейл, телефон, видеовръзка, чат и електронни съобщения), оставаме на ваше разположение, за да обсъдим и заедно да разрешим всички въпроси, които поставят пред вас настоящите предизвикателства и винаги динамичната среда в Системата на обществените поръчки.

В помощ на всички експерти по материята, във водещия материал на броя представяме преглед на актуалните нормативни положения в ЗОП и ППЗОП, познаването на които е фундаментално важно в навечерието на престоящото универсално задължение за изцяло електронно възлагане на всички обществени поръчки чрез платформата ЦАИС ЕОП.

Убедено вярваме, че много полезни за всички колеги ще са и другите статии от настоящия брой на списанието – традиционния експертен аналитичен преглед на юриспруденцията по прилагане на ЗОП на д-р Полина Цокова, анонсите за най-новото в методологията по закона, както и любимата на всички рубрика с въпроси и отговори от практиката.

Пазете се и ако имате нужда от съдействие, ние сме насреща! Защото дори и на разумно разстояние, сме по-силни заедно!

Приятно и ползотворно четене!


А ето и какво може да намерите на страниците на броя:

ТЕМА НА БРОЯ

НОРМАТИВНИ ОБРАТИ

Актуални нормативни текстове в Закона за обществените поръчки и правилника за неговото прилагане, в сила към 1 април 2020 г.

Ивайло Стоянов

ДРУГИ АКЦЕНТИ

  • НАСОКИ ОТ ТЕМИДА: Актуален преглед на съдебната практика по Закона за обществените поръчки, Полина Цокова
  • ТОП НОВИНА: АОП с важни указания за сроковете по ЗОП през извънредното положение
  • ПОЛЕЗНО ЗА ЕКСПЕРТА: Какво трябва да знаем при оповестяване в ЦАИС ЕОП на прекратена процедура на договаряне без обявление
  • Отговори на въпроси от практиката по възлагане на обществени поръчки

Ако желаете Списание „ЗОП ПЛЮС“ да е Ваш помощник в областта на обществените поръчки и през 2020 г., може да осъществите това като станете абонати или поръчате отделни броеве на телефон 0882 653 036 или e-mail zopplus@gmail.com. Повече за условията на абонамента тук. Станете част от общността на ЗОП ПЛЮС!

Покажи повече

Свързани статии

Провери също

Close
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си