Бъдете част от експертната общност на Списание ЗОП ПЛЮС и през 2021 г., поръчайте своя годишен абонамент още днес!

Анонси

Нови ЗОП ПЛЮС уебинари ви дават работещи решения за успешни електронни поръчки

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

За да реализираме мисията си да подкрепяме експертите по обществени поръчки във всички предизвикателства при прилагане на ЗОП, а и за да докажем, че чрез средствата на дигиталната комуникация можем да помагаме успешно и от дистанция, продължаваме своята онлайн обучителна програма с нови ЗОП ПЛЮС УЕБИНАРИ по електронни обществени поръчки.

В стремежа си да отговорим на различните потребности, които имат ангажираните с материята на обществените поръчки, вече организираме както еднодневни, така и двудневни тренинги. Предвиждайки тематични акценти както за възложители, така и за участници в процедури по ЗОП.

На предстоящия еднодневен уебинар, който ще се проведе на 15 май, заедно ще преминем през най-важните теми при електронното възлагане, които трябва да бъдат разбрани от всеки практик по ЗОП – от АКТУАЛНИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ в ЗОП и ППЗОП, през основните функционалности на платформата ЦАИС ЕОП, до тънкостите при използване на тази електронна система. Всичко това с много практически съвети и препоръки, за да може лесно да изградите необходимите правни и дигитални знания и компетентности за ефективна и успешна работа в тази професионална област.

На следващия ни двудневен уебинар, насрочен за 28 и 29 май, освен всички тези полезни неща, участниците ще получат още повече работещи решения за постигане на майсторство не само при използване на електронната платформа ЦАИС ЕОП, но и при успешното преодоляване на предизвикателствата при възлагане на обществени поръчки съобразно правилата на Закона за мерките и действията по време на извънредното положение.

Както на всички наши онлайн обучения, за да бъдем максимално полезни ще подпомогнем активността на участниците като ги насърчим да регистрират собствени профили в тестовата версия на ЦАИС ЕОП и да подадат оферти по изготвените от лектора обществени поръчки. Утвърждавайки принципа, че най-полезно е онова знание, което е преминало през личния опит!

Обученията са подходящи както за напреднали, така и за начинаещи в електронното възлагане
и участие в обществени поръчки, и може да бъдат полезни за всички, без значение от техния опит и квалификация!

Запишете се сега, бъдете ОНЛАЙН с ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ!

ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЯТА ТУК

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си