Бъдете част от експертната общност на Списание ЗОП ПЛЮС и през 2021 г., поръчайте своя годишен абонамент още днес!

Новини

АДФИ разширява екипа си от финансови инспектори

Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) разширява своя екип от финансови инспектори, обявиха от специализираната администрация към министъра на финансите. Това се реализира в рамките на инициатива, наречена „АДФИ – перспективната професионална възможност“.

Част от екипа на АДФИ може да стане всеки, завършил образованието си в сферата на икономиката и правото. Фокусът е насочен към кандидати, които са специализирани и мотивирани в областите финансов контрол, обществени поръчки, административни нарушения и наказания, държавни помощи, концесии, бюджетно и фирмено счетоводство, прилагане режима по закона за публичните финанси. В помощ на всеки кандидат ще са и качества като инициативност, креативност и способност за работа в екип.

Подробна информация за обявените вакантни позиции, условията и начина за участие в конкурентния подбор можете да намери на страницата на институцията. Към настоящия момент е обявен Конкурс за заемане на шест вакантни длъжности „старши финансов инспектор“ в дирекция „Инспекционна дейност“.

Повече за инициативата „АДФИ – перспективната професионална възможност“ може да научите тук.

Източник: АДФИ

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си