Бъдете част от експертната общност на Списание ЗОП ПЛЮС и през 2021 г., поръчайте своя годишен абонамент още днес!

Анонси

Успешният преход към електронни поръчки все по-близо след еднодневен ЗОП ПЛЮС уебинар

При голям интерес и високи нива на удовлетвореност на участници и организатори протече поредният еднодневен уебинар по електронни обществени поръчки на Списание „ЗОП ПЛЮС“. Тренингът, озаглавен “Електронни поръчки в ЦАИС ЕОП – стани експерт в лесни стъпки”, се проведе на 15 май, посредством приложението Zoom.

На провелия се онлайн курс, предназначен както за възложители, така и за участници, записалите се получиха шанса в бързи и лесни стъпки да опознаят в детайли как се реализират обществени поръчки в електронната среда на платформата ЦАИС ЕОП. Фокусът на тренинга премина последователно през най-важните теми, които трябва да бъдат разбрани от всеки практик по ЗОП – от АКТУАЛНИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ в ЗОП и ППЗОП, през основните функционалности на ЦАИС ЕОП, до тънкостите при използване на електронната платформа.

Всички участници имаха възможността да регистрират собствени профили в тестовата версия на ЦАИС ЕОП, за да подадат оферти по изготвените от лектора обществени поръчки. И разчитайки на експертна подкрепа и вещи напътствия, да могат лесно да изградят необходимите правни и дигитални знания и компетентности за ефективна и успешна работата със системата.

Онлайн обученията, които се радват на все по-голям интерес, ни позволяват заедно да превърнем предизвикателствата на наложителната дистанция във възможности за максимално бързо навлизане в дигитален режим на работа по ЗОП. Специално проектирани, те са подходящи както за напреднали, така и за начинаещи в електронното възлагане и участие в обществени поръчки, и могат да бъдат полезни за всички, без значение от техния опит и квалификация.

На следващият уебинар, който ще бъде двудневен и е насрочен за 28-29 май, освен всички тези полезни неща, участниците ще получат още повече работещи решения за постигане на майсторство не само при използване на електронната платформа ЦАИС ЕОП, но и при успешното преодоляване на всички изпитания в областта на обществените поръчки. Защото и след 13 май, предизвикателствата пред експерта по ЗОП продължават да бъдат извънредно много, като брой и мащаби.

Затова обучителната ни програма не спира нито за миг – следващите ни уебинари ще се проведат на 5 юни (специално за участници) и на 12 юни (специално за възложители). След това, на 18 и 19 май, е насрочен присъствен експертен тренинг в традиционен формат с двама лектори, като локацията отново е в центъра на столицата – хотел „Рослин Сентръл Парк“ в София.

Повече за предстоящите събития от обучителната програма на Списание „ЗОП ПЛЮС“ може да научите тук. Включете се още сега!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си