Бъдете част от експертната общност на Списание ЗОП ПЛЮС и през 2021 г., поръчайте своя годишен абонамент още днес!

Новини

АДФИ обяви нови позиции за финансови инспектори и контрольори

Агенцията за държавна финансова инспекция обяви нови възможности за работа в своята структура. АДФИ развива своята дейност в гр. София и на територията на цялата страна чрез изнесени работни места в областните градове.

Позициите, обявени на 19 юни, са за Финансов контрольор в София, за Финансов инспектор в София и Сливен, както и за Старши финансов инспектор в София, Кърджали, Стара Загора и Смолян.

Както вече ви уведомихме, Агенцията стартира инициатива за професионално развитие „АДФИ – перспективната професионална възможност“. Тя дава възможност на всеки, който има желание и притежава необходимото образование, да изпрати своята автобиография и мотивационно писмо ОЩЕ СЕГА.

В АДФИ своето място могат да намерят всички, които имат придобита образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалностите „Икономика“ или от професионално направление „Право“.

Сред придобивките, които мотивират заетите в системата на АДФИ са допълнително здравно осигуряване, застраховка живот, допълнителни дни годишен отпуск, стимулиращ бонус обвързан с индивидуалните постигнати резултати, програми за обучение и развитие, достъп до ведомствени почивни бази и др.

Повече за инициативата на АДФИ можете да прочете тук.

Източник: АДФИ

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си