Бъдете част от експертната общност на Списание ЗОП ПЛЮС и през 2021 г., поръчайте своя годишен абонамент още днес!

Анонси

Виртуалната подкрепа при работа в ЦАИС ЕОП е винаги до вас с дежурния телефон на ЗОП ПЛЮС

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

Споделяме мнението, че преходът към изцяло електронно възлагане бележи качествено нов етап в развитието на системата на обществените поръчки в България. И сме наясно, че тази мащабна трансформация неминуемо идва с множество изпитания и дълъг период на учене и пренастройка към променения начин на работа.

В потърждение на казаното, няколко седмици след влизане в сила на задължението за електронни обществени поръчки в платформата ЦАИС ЕОП, мнозина колеги споделят, че новият начин на възлагане остава изпълнен с въпроси и неясноти и вероятно ще мине известно време, за да бъдат усвоени всички особености на възлагането в дигитална среда.

Затова, водени от убеждението, че заедно можем да се справяме много по-успешно с всяко едно предизвикателство, както в работата, така и в живота, освен с наситената си програма от виртуални и присъствени обучения и широк спектър професионални услуги, ние подпомагаме колегите, с които заедно вървим пътя към електронно възлагане, и чрез Горещата телефонна линия за съвети и консултации по обществени поръчки за абонати на Списание ЗОП ПЛЮС.

По този начин още по-директно и достъпно осигуряваме така нужната за общността на експертите по обществени поръчки подкрепа чрез навременна и компетентна помощ при прилагането на ЗОП и другите релевантни актове, уреждащи обществените отношения по възлагането на поръчки и разходването на обществени средства.

Напомняме, че номерът на горещия телефон е 0700 20680, а обажданията се таксуват на цената на един градски разговор. Линията работи всеки делничен ден от 13:00 до 17:00 часа.

Превърнали се в наша утвърдена марка, телефонните консултации на Списание ЗОП ПЛЮС се дават от специалисти с призната експертиза в областта и в реално време разплитат всички сложни казуси, които са ежедневие за работещите с тази материя – особено сега, когато се учим да правим всичко по-ефективно с електронни способи и средства.

Отзивчиви, разбиращи и компетентни, нашите опитни консултанти са винаги до вас, за да преодолявате всяко едно предизвиктелство при възлагането и участието в обществени поръчки – както чрез електронната платформа ЦАИС ЕОП, така и извън нея. Защото сме по-силни заедно!

Нашата експертиза е на ваше разположение! Само на едно обаждане разстояние! Очакваме ви!

Екипът на Списание „ЗОП ПЛЮС“

 

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си