Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Анонси

Реализиран бе пореден успешен уебинар по електронни поръчки на Списание ЗОП ПЛЮС

Успешно приключи поредното Интернет обучение на Списание „ЗОП ПЛЮС“ по дигитално възлагане и участие в електронни обществени поръчки в централизираната платформа ЦАИС ЕОП.

Събитието, озаглавено „Обществени поръчки 2020 – дигитална трансформация“, бе реализирано на 31 юли в реално време чрез платформата Zoom. 

В спокойна и безопасна дигитална среда, на това онлайн събитие всички записали се получиха безценна подкрепа и насоки за доизграждане и затвърждаване на своите правни и технологични знания и умения за електронното възлагане.

В рамките на събитието бе представена най-актуална информация за нормативната уредба при поръчките, а обучените бяха въведени не само в базисните функционалности, но и в тънкостите при работата с ЦАИС ЕОП.

За да представим възможност на всички потенциални участници да изберат най-комфортната и подходяща за тях форма на обучение, и занапред в своята амбициозна тренинг програма ние от Списание „ЗОП ПЛЮС” сме предвидили присъствени семинари и уебинари.

Следващите ни събития, подходящи и за възложители, и за участници в процедури по ЗОП, са присъствено практическо обучение на 3-4 септември в Rosslyn Central Park Hotel, София и национален семинар на 16-18 септември в к.к. Слънчев бряг.

Както в присъствената, така и в дистанционната форма на обучение, лектори ще бъдат водещи експерти в областта на обществените поръчки, които могат в най-голяма степен да добавят стойност в подготовката и професионалното израстване на записалите се участници чрез обмен на ноу-хау и активно споделяне на добри практики и работещи решения по ЗОП и ППЗОП.

Бъдете ОНЛАЙН с обществените поръчки! Запишете се сега! Очакваме Ви!

ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЯТА ТУК

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си