Бъдете част от експертната общност на Списание ЗОП ПЛЮС и през 2021 г., поръчайте своя годишен абонамент още днес!

Анонси

ЦАИС ЕОП във фокуса на новия брой на Списание ЗОП+, материал с насоки и преглед на КЗК решения в помощ на читателите

Спецификите в работата с централизираната платформа ЦАИС ЕОП са във фокуса на новия брой на Списание ЗОП ПЛЮС. С това изданието потвърждава ангажимента си да допринася за справяне с безспорния приоритет в системата на обществените поръчки – придобиването и развитието на индивидуални и колективни умения за работа в електронна среда.

В потвърждение на казаното, за водещ на септемврийския брой избрахме материала, посветен на важни практически особености при използване на системата ЦАИС ЕОП. В съвместната си статия, нашите консултанти и основни тренери по ЗОП, г-н Стоянов и г-н Халаджов, споделят опит и добри практики по отношение на стъпките при спиране и прекратяване на обществени поръчки, както и при отстраняване на пропуски или непълноти в процедури в Платформата.

С ЦАИС ЕОП този път е свързан и традиционният авторски преглед на практиката на органите по обжалване, в който нашият топ автор д-р Полина Цокова представя ключови решения на КЗК във връзка с твърдения за нарушения в обществени поръчки, извършени след въвеждането на Платформата в началото на 2020 година.

Важно място в броя има и редакционната статия, представяща аналитичен прочит на актуално решение на ВАС по темата за обосновките по чл. 72 от закона.

Запазено място сме осигурили и на рубриката с отговори по вашите горещи въпроси от експертната практика по ЗОП, както и на други полезни анонси със знак ПЛЮС.

Ако желаете Списание „ЗОП ПЛЮС“ да е Ваш помощник в областта на обществените поръчки през настоящата 2020 г. и следващата 2021 г., може да осъществите това като станете абонати или поръчате отделни броеве на телефон 0882 653 036 или e-mail zopplus@gmail.com.

Станете част от общността на ЗОП ПЛЮС!

ПОВЕЧЕ ЗА АБОНАМЕНТА ТУК

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си