Възползвайте се от ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА за услугата "ЗОП+ Асистент" по обществени поръчки!
Новини

През октомври АОП ще набира външни експерти за контрола чрез случаен избор

От 1 октомври 2020 г. до 31 октомври 2020 г. Агенцията по обществени поръчки приема заявления за включване в списъка на външните експерти за проверка на технически спецификации и методики за оценка при осъществяване на контрол чрез случаен избор (съгласно чл. 232а, ал. 2 от Закона за обществените поръчки). Това оповестиха от институцията в съобщение на Портала за обществени поръчки (ПОП).

От анонса става ясно, че информация за областите, в които се набират специалисти и указания за реда и начина на подаване на заявленията са публикувани на ПОП, в секция „Предварителен контрол“, раздел „Външна експертна помощ“.

До 1 декември 2020 г., външните експерти, за които тригодишният срок за включване в списъка изтича на 1 януари 2021 г., могат да заявят желание за служебно подновяване на регистрацията. Необходимо е да подадат декларация, че няма промяна в обстоятелствата и продължават да отговарят на изискванията по чл. 3 от Наредбата за външните експерти при предварителен контрол на обществени поръчки. Подписаната с електронен подпис декларация се изпраща на електронна поща: ets@aop.bg.

Източник: АОП

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си