Бъдете част от експертната общност на Списание ЗОП ПЛЮС и през 2021 г., поръчайте своя годишен абонамент още днес!

Анонси

АБОНАМЕНТ 2021: Професионалната помощ и експертна общност за подкрепа на Списание ЗОП ПЛЮС до вас и през новата година

Във времена на изпитания човек често осъзнава, че колкото и да е силен, знаещ и можеш трудно би могъл да се справи сам с всички препятствия по жизнените пътеки. Съответно че именно в колективното взаимодействие и подкрепата от общността към която принадлежи, може да намери това, което ще му донесе желания комфорт, сигурност, увереност, успех, удовлетворение.

Това се убеждаваме всеки ден и ние в общността на Списание ЗОП ПЛЮС, в която заедно се учим, развиваме и успяваме, и в работата, и в живота. Както вървейки по пътя на дигиталната трансформация в професионалната дейност по ЗОП, така и преодолявайки всички предизвикателства, дори от извънредно и най-неочаквано естество.

Нашите приятели, клиенти и партньори вече ни познават добре – вече седма година Списание „ЗОП ПЛЮС” е водещо периодично издание и пазарен лидер в информацията и услугите в областта на обществените поръчки, като правните ни издания, специализираните ни събития и електронният ни портал достигат до хиляди възложители и участници в процедури по ЗОП. Изданието е и официално издание на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки (НСЕОП).

Списание „ЗОП ПЛЮС” излиза всеки месец (12 броя на година) и се разпространява чрез годишен абонамент. На своите страници то предлага всичко необходимо на специалистите в областта – аналитични статии и представяне на актуалните нормативни промени, полезни съвети и практически насоки, решения на казуси, образци на документи, практика и указания на ключови институции (АОП, КЗК, ВАС, контролни органи и пр.), както и много други материали, свързани с обществените поръчки.

Полезността на изданието се допълва по пълноценен начин и от съдържанието и услугите, които предлагаме на единствения в България специализиран портал за обществени поръчки zopplus.com. На разположение на нашите читатели са предоставяните по запитвания експертни становища по електронна поща, достъпът до Интернет общност за взаимопомощ и др. Сред ексклузивните ни допълващи услуги за абонати е и Националната линия за консултации в областта на обществените поръчки на телефон 0700 20 680.

Всичко това и още много полезни изненади ще може да имате на свое разположение на цена за хартиено издание от 228 лв. за годишен абонамент (12 месечни броя) и цена на електронния абонамент само 165 лева.

Ако желаете Списание „ЗОП ПЛЮС“ да е Ваш помощник в областта на обществените поръчки и през следващата 2021 г., може да осъществите това като станете абонати или поръчате отделни броеве на телефон 0882 653 036 или e-mail zopplus@gmail.com.

Бъдете част от експертната общност на Списание ЗОП ПЛЮС и през 2021 г.,

поръчайте своя годишен абонамент още днес!

ПОВЕЧЕ ЗА АБОНАМЕНТА ТУК

 

Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си