Бъдете част от експертната общност на Списание ЗОП ПЛЮС и през 2021 г., поръчайте своя годишен абонамент още днес!

Анонси

Новото в ЗОП от 01.01 – фокус на уебинара на Списание ЗОП ПЛЮС на 28 и 29 януари

Промените в Закона за обществените поръчки, внесени със ЗИД на нормативния акт, окончателно приет от Народното събрание на 10.12.2020 г. и обнародван в ДВ. бр.107 от 18 Декември 2020 г., ще са един от основните тематични фокуси на уебинара по електронни поръчки на Списание ЗОП ПЛЮС, който ще се проведе на 28 и 29 януари 2021 г.

Припомняме, че с този ЗИДЗОП, главна тема и на януарския брой на списанието, се правят три групи промени в основния нормативен акт при поръчките – изменения, целящи по-пълно съобразяване на европейското законодателство в областта (в т.ч. при основанията за промени в договорите за обществени поръчки),  допълнителни правила, свързани с прилагането на платформата ЦАИС ЕОП (както в основната разпоредба на чл. 39а, така и в множество други норми на закона) и прецизиране на други разпоредби, с оглед по-оптималното им прилагане (вкл. при възлагането на поръчки на ниска стойност, обжалването и редица други).

На двудневното онлайн събитие в края на януари, което поставя началото на обучителната ни програма за новата година, ще продължим линията си на професионална подкрепа с цел реализиране на  успешна трансформация към дигитална работа по ЗОП, запознавайки се с най-актуалните промени в нормативната уредба и овладявайки новите функционалности в платформата ЦАИС ЕОП.

Ще останем верни на принципите си и по отношение на това, че наш основен приоритет в дейността ни е изграждането на практически умения за дигитално възлагане и участие в процедури по ЗОП, посредством интерактивно представяне на работата в ЦАИС ЕОП, което да е полезно както за участници, така и за възложители.

Онлайн обученията са подходящи както за напреднали, така и за начинаещи в електронното възлагане и участие в обществени поръчки, и могат да бъдат полезни за всички, без значение от техния опит и квалификация.

Очакваме Ви!

ПОВЕЧЕ ЗА УЕБИНАРА ТУК

По технически съображения броят на участниците за всяко онлайн обучение е ограничен до 50, като регистрацията ще се извършва по реда на получаване на заявките.
Местата се изчерпват бързо, заявете участие сега!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си