СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: Абонирайте се в периода 1 ноември - 10 декември 2019 г. и ще получите 10% отстъпка от цената за годишен абонамент! Списание "ЗОП ПЛЮС" на Вашите услуги и през 2020 година!

ФЕЙСБУК ГРУПА

Освен на страниците във Фейсбук на НСЕОП и Списание „ЗОП ПЛЮС“, експертен съвет в областта на обществените поръчки може да получите и в групата Експерти ЗОП – официална група на „Национално сдружение на експертите по обществени поръчки“ (НСЕОП).

Във Фейсбук групата може да научавате последните новости в обществените поръчки, да поставяте на обсъждане казуси от практиката ви в тази област, както и да се включвате в дискусии, споделяйки своето мнение по въпроси, отправени от други членове на групата.

Като участвате в подобно взаимнополезно взаимодействие, вие не само може да повишите своите компетентности при възлагането и участието в обществени поръчки, но и да имате принос към обмена на добри практики и полезни решения по ЗОП. Което в крайна сметка ще бъде предпоставка за усъвършенстване и на цялата Система на обществените поръчки в България. Защото да се учим и развиваме в група винаги е по-ефективно!

Присъединете се и вие, станете част от постоянно разрастващата се онлайн общност на Експертите по ЗОП! НЕКА ЗАЕДНО БЪДЕМ ОНЛАЙН В ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ!

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си