Бъдете част от експертната общност на Списание ЗОП ПЛЮС и през 2021 г., поръчайте своя годишен абонамент още днес!

Анонси

Честит професионален празник на всички юристи!

Уважаеми колеги,

по повод на Деня на Конституцията, отбелязван на 16 април, честитим професионалния празник на всички упражняващи юридическата професия.

Пожелаваме ви неотклонно да защитавате правовия ред и държавността, като съдействате за постигане на ефективност и справедливост в обществените отношения и така допринасяте за увеличаване на индивидуалното и колективно благосъстояние на хората в България!

Изразяваме надежда, че и занапред заедно ще работим за усъвършенстване на законодателството по обществени поръчки и практиките по неговото прилагане, като утвърждаваме принципите на откритост, диалогичност, взаимно уважение, сговор и разбирателство!

Екипът на Списание ЗОП ПЛЮС

 


16 април се отбелязва като Ден на Конституцията от 1991 г. по инициатива на Съюза на юристите в България. През 1879 г. на тази дата е приета Търновската конституция – първата българска конституция, която се превръща в законодателна основа за обществено-икономическото развитие на новоосвободената държава. През 2019 г. България отбеляза 140 години Търновска конституция с Тържествено заседание на Народното събрание във Велико Търново. 

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си