Нека заедно да бъдем по-успешни в обществените поръчки и през 2022 г., поръчайте своя годишен абонамент за Списание ЗОП ПЛЮС още днес!

Анонси

По-подготвени и уверени експерти по ЗОП и ЦАИС ЕОП след пореден успешен тренинг на Списание ЗОП ПЛЮС

При голям интерес и високи нива на удовлетвореност на всички участвали експерти по ЗОП приключи поредното събитие от обучителната ни програма по електронни обществени поръчки.

Тренингът, озаглавен „АКТУАЛНИ НОРМАТИВНИ ПРОМЕНИ И ЕЛЕКТРОННИ ПОРЪЧКИ В ЦАИС ЕОП 2021“, се проведе на 2 и 3 септември в столичния хотел „Централ“.

Обичайната локация за ефективни делови събития отново събра многобройна група от изпълнени с ентусиазъм и желание за развитие колеги, които гласуваха доверие на експертизата и опита на екипа ни, за да доизградят и затвърдят знанията и уменията си за електронно възлагане и участие. И то като овладеят тънкостите при работата с платформата ЦАИС ЕОП и практическото прилагане на АКТУАЛНИТЕ РАЗПОРЕДБИ на ЗОП и ППЗОП, на база познаване на най-новите решения на КЗК и ВАС по материята на електронните обществени поръчки.

Не само с експертизата и знанията си, но и с умението си да предразполага и насочва обучаваните, както и да им партнира в извеждането на знания и развиването на умения, опитният ни лектор г-н Ивайло Стоянов отново спомогна за създаване на оптимална среда за трансфер на ноу-хау и развитие на компетенции. По този начин участниците не са пасивни приематели на дадена им на готово информация, а активни участници в съвместен процес на усъвършенстване, при който те със собствени сили достигат до важни лични, а и колективни открития за най-оптималните решения за успешна работа със закона и централизираната платформа ЦАИС ЕОП.

За пореден път всички се убедиха, че именно такъв динамичен подход, както и основаното на прагматизъм и ефективност изграждане на практически умения за дигитално възлагане и участие в процедури по ЗОП, са нещата, които създават трайни знания, адаптивни умения и висока мотивация за прилагане на практика на всичко научено – желани резултати, безспорно полезни както за участници, така и за възложители.

Програмата ни с присъствени обучения продължава както с тренинги в София в същия двудневен формат (такова събитие е планирано за 21-22 октомври), така и с изнесено професионално обучение в Слънчев бряг в периода 29 септември – 1 октомври, където участниците ще получат възможност за още по-пълноценно навлизане в материята на електронните обществени поръчки в ЦАИС ЕОП и практическото прилагане на актуалните разпоредби на ЗОП и ППЗОП.

Направете поредна успешна крачка в своето професионално развитие
в обществените поръчки, включете се в обученията на Списание ЗОП ПЛЮС още днес!

ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЯТА ТУК

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Провери също

Close
error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си