Нека заедно да бъдем по-успешни в обществените поръчки и през 2022 г., поръчайте своя годишен абонамент за Списание ЗОП ПЛЮС още днес!

Анонси

Успешно приключи националният семинар на Списание ЗОП ПЛЮС в Слънчев бряг

Успешно приключи националният семинар на Списание ЗОП ПЛЮС. Събитието Практическо управление, възлагане и контрол на електронни обществени поръчки в ЦАИС ЕОПбе реализирано от 29 септември до 1 октомври в к.к. Слънчев бряг.

Благосклонното време, спокойната есенна красота на българското Черноморие и гостоприемството на домакините от Hotel Best Western Plus Premium Inn осигуриха отлични условия за всички колеги по ЗОП от цялата страна, които се събраха, за да обсъдим и обменим полезен опит за най-ефективните начини за работа в платформата „ЦАИС ЕОП” и тънкостите при прилагане на актуалните разпоредби на ЗОП и ППЗОП и най-новата практика на КЗК и ВАС в областта на обществените поръчки.

Благодарение на опитните ни лектори г-н Ивайло Стоянов и г-н Йордан Халаджов, по време на тренинга се създаде оптимална атмосфера за трансфер на ноу-хау и добри практики, която даде възможност на избралите семинара на Списание ЗОП ПЛЮС не само да доразвият своите умения и компетентности в експертната работа в областта на обществените поръчки, но и да разширят мрежата си от професионални контакти.

Следващото ни практическо обучение по ЗОП и работа в плаформата ЦАИС ЕОП ще бъде в утвърдения двудневен формат и ще се проведе в в столичния хотел „Централ“ **** на 21 и 22 октомври.

ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЯТА НИ ТУК

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker