Нека заедно да бъдем по-успешни в обществените поръчки и през 2022 г., поръчайте своя годишен абонамент за Списание ЗОП ПЛЮС още днес!

Новини

Ново обновяване на ЦАИС ЕОП през почивните дни, оптимизират се ключови модули на платформата

Обновяване на ЦАИС ЕОП, с което ще оптимизират ключови модули на платфорамата, предстои да се извърши след края на настоящата делова седмица. Това става ясно от анонс на Агенцията по обществени поръчки.

В информацията се оповестява, че на 30 октомври 2021 г. (събота), в периода от 09:00 ч. до 15:00 ч., предстои планирано прекъсване в работата на продукционната среда на Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП), свързано с действия по обновяване на системата.

От ресорната Агенция внасят важното уточнение, че с планираното обновяване са оптимизирани част от функционалностите на ЦАИС ЕОП свързани с модули „Електронно възлагане и управление на договор“, „Електронна жалба“, „Външен контрол, осъществяван от АОП“ и др., като са извършени промени в част от екранните изгледи. Допълнително са отстранени, констатирани от страна на крайните потребители затруднения.

Източник: АОП

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker