Нека заедно да бъдем по-успешни в обществените поръчки и през 2022 г., поръчайте своя годишен абонамент за Списание ЗОП ПЛЮС още днес!

Анонси

Абонаментната кампания за 2022 г. е в разгара си, специални оферти за електронното Списание „ЗОП ПЛЮС”

Уважаеми колеги, скъпи, приятели,

абонаментната кампания за Списание „ЗОП ПЛЮС” за новата 2022 г. вече тече с пълна сила и предвид множеството запитвания от наши настоящи и бъдещи абонати относно условията на абонамента, ще припомним най-важните детайли в тази връзка.

Както вече обявихме, от началото на 2022 г. Списание „ЗОП ПЛЮС” ще се предлага само в електронен формат. Цената за абонамент на изцяло дигиталното Списание ЗОП ПЛЮС ще бъде 165 лв. без ДДС1 за 12-месечен абонамент (12 броя през съответната календарна година, от 01.01 до 31.12) и 100 лв. без ДДС за 6-месечен абонамент (6 броя за първата или втората половина на съответната календарна година, от 01.01 до 30.06 или от 01.07 до 31.12).

КОРПОРАТИВЕН АБОНАМЕНТ: Ако желаете да сключите 10 или повече 12-месечни или 6-месечни абонамента, свържете се с нас и ще Ви направим индивидуална оферта със специална отстъпка от цената!

Посочените цени са за достъп2 до съответния брой на списанието от един потребител, като в един и същи момент потребителят може да бъде логнат едновременно само от едно устройство (всяко следващо логване в ново устройство ще ограничи достъпа на първия логнат).

Всеки абонат, сключил договор за 12-месечен или за 6-месечен абонамент, ще има достъп до броевете от периода на абонамента до края на календарната година, следваща тази, през която е сключен абонамента (напр. при закупен 6-месечен абонамент за втората половина на 2022 г., достъпът до броевете излезли от юли до декември 2021 г. ще е активен до края на 2023 г.)

Всеки наш абонат за 2022 г. може да получи електронен достъп до броевете ни за предходните две години (напр. за 2021 и 2020 г. – при абонамент за 2022 г.) на преференциална цена от 100 лв. без ДДС3.

Абонатите ни получават и достъп до специалните ни услуги:

  • Членство във Вайбър групата на Списание „ЗОП ПЛЮС” за спешни консултации и обмяна на добри практики4 (за срока на абонамента);
  • Достъп до Националната линия за консултации в областта на обществените поръчки на телефон 0700 20 680 (само за абонати);
  • Отстъпки на организираните от Списание „ЗОП ПЛЮС” обучения5 (за срока на абонамента);
  • Абонатите на Списание ЗОП ПЛЮС ще имат на свое разположение и достъп до Интернет общността за взаимопомощ – Фейсбук групата “Експерти ЗОП”.

Повече информация за условията на абонамента може да получите на тел. 0882 653 036, както и на електронна поща zopplus@gmail.com!

Очакваме и Вас в дигиталната общност на Списание ЗОП ПЛЮС!

ЗАЯВЕТЕ АБОНАМЕНТ ТУК


1 Цената с ДДС възлиза на 198 лв. при 12-месечен абонамент и на 120 лв. при 6-месечен абонамент.

2 Достъпът до броевете се осъществява чрез потребителски профил на сайта на списанието (данните за достъп, посредством които се влиза в този профил, се предоставят след сключване на абонамента).

3 Цената с ДДС възлиза на 120 лв.

4 Номерът на мобилен телефон за контакт, посочен от клиента при сключване на абонамента, ще може да бъде включен във Вайбър групата (ако абонатът желае в групата да бъде включен друг номер, той указва това при попълване на заявката или преди сключване на договора). От 2022 г. участието в тази група за експертна взаимопомощ и достъпът до дежурната телефонна линия за абонати ще е възможно да се осъществява само чрез посочения телефонен номер (т.е. всеки абонат ще има на разположение един телефонен номер за достъп до специалните услуги).

5 Конкретните отстъпки се посочват в информацията за съответното обучение.

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker