Актуални обученияАнонси

Присъствено обучение: НОВИ МОМЕНТИ В ПРАКТИКАТА ПО ЗОП 2023. Управление, контрол и ефективност на електронните обществени поръчките. Българската следа в юриспруденцията на Съда на ЕС (22-24 МАРТ, 2023 г.)

 

ARTE Spa&Park Hotel ★★★★
 гр. Велинград

https://artehotel.bg/


22-24 МАРТ, 2023 г.

 

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

С намерението да сме максимално полезни за всички колеги, с които заедно сме изправени пред новите предизвикателства в работата по ЗОП, които очакваме да ни донесе 2023 г. (значими промени в законодателството, нови правила за индексиране на договори, съобразяване с нови механизми за европейско финансиране, важна за страната ни практика на СЕС и др.), продължаваме обучителната си програма с организирането на ТРИДНЕВНО ИЗНЕСЕНО ОБУЧЕНИЕ, което ще се проведе в периода 22-24 МАРТ 2023 г. в стилната и уютна атмосфера на ARTE Spa&Park Hotel★★★★, разположен сред предразполагащата природна прелест на една от топ дестинациите за реализиране на професионални събития – гр. Велинград.

На този национален форум възнамеряваме отново да съберем представители на експертната общност от цялата страна, за да обсъдим и обменим опит за най-ефективните начини за работа в платформата „ЦАИС ЕОП”, новите моменти в практиката по ЗОП, както и актуалните съдебни решения по материята на поръчките.

Освен на ПРАКТИЧЕСКОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА КЛЮЧОВИ РАЗПОРЕДБИ на ЗОП и ППЗОП, на обучението ще се обърне специално внимание и на практиката на КЗК, ВАС и СЕС с акцент върху електронните поръчки, финансовите корекции, искане на обосновки и много други.

Посредством нашата сертифицирана ЗОП ПЛЮС МЕТОДИКА® за достъпно и практически ориентирано обучение знанията и уменията за електронните поръчки стават достижима цел за всеки ангажиран с материята на управлението и контрола на обществените поръчки.

На обучението заедно ще работим за усъвършенстване на Вашата професионална компетентност.

Очакваме ви!

СВАЛИ ПОКАНА

ЛЕКТОРИ – ЕКСПЕРТИ по ЗОП, ЗАНН и ЕЛЕКТРОННИ ПОРЪЧКИ в ЦАИС ЕОП с НАД 100 ПОРЪЧКИ В ТЕСТОВАТА ВЕРСИЯ НА ПЛАТФОРМАТА

  • Ивайло Стоянов (онлайн лектор*), юрисконсулт в Списание „ЗОП ПЛЮС“ с дългогодишен опит като експерт, лектор, процесуален представител и с над 100 публикации в областта на обществените поръчки. Автор (в колектив) на Сборник „Практика на съда на Европейския съюз в областта на обществените поръчки и финансовите корекции”, 2015 година.
  • Йордан Халаджов, председател на УС на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки, експерт по обществени поръчки с практически опит на централно и местно ниво.
  • Д-р Полина Цокова, юрисконсулт в Списание „ЗОП ПЛЮС“, експерт по ЗОП с дългогодишен опит във възлагането на обществени поръчки в централната администрация. Лектор с над 100 публикации в областта на обществените поръчки.
  • Любка Петрова, съдия във Върховен административен съд.

    * Всеки участник по време на семинара ще може да проведе персонална онлайн консултация (по Zoom) с лектора Ивайло Стоянов!


ЗА УЧАСТИЕ В ОБУЧЕНИЕТО


СТОЙНОСТТА НА ПЪЛЕН ТРЕНИНГ ПАКЕТ за участие е в размер на 800 лв. без ДДС за един участник. В цената е включена такса за участие, две нощувки в двойна стая, пълен пансион, кафе-паузи, лекционни материали. Доплащането за 2 нощувки в самостоятелна стая е в размер на 90 лв. без ДДС на вечер.

ОТСТЪПКАТА за АБОНАТИ на Списание ЗОП ПЛЮС е в размер на 100 лв. за институция.

Всеки участник ще получи удостоверение (сертификат*) за поддържащо обучение по чл. 140, ал. 1, т. 8 от ППЗОП!

За да потвърдите участието си, моля изпратете заявка свободен текст на zopplus@gmail.com, съдържаща информация за броя на служителите, име и длъжност, както и данни, необходими за фактура или използвайте електронната ни форма за записване по-долу (бутон „Заявка за участие“).


ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ


tel: 0882 653 036, e-mail: zopplus@gmail.com, web: www.zopplus.com

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ  

* Сертификатът се издава, съгласно утвърдената ни система за управление на качество на обученията ISO 9001 ÖHMI EuroCert GmbH, Магдебург, Германия.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ ЗОП ПЛЮС®
СЕРТИФИЦИРАНИ СЪГЛАСНО СУК ISO 9001:2015

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker